Nembulizóstípusok! Miért nem jártok partyzni? Nem érzitek jól magatok társaságban, vagy mi az ok?
azért kérdezem mert én rájöttem hogy partyzni jó, de azelőtt évekig csak azt mondogattam magamban hogy milyen egy nép az aki alkoholizál meg partyzik..stb.
most meg kezdem elengedni magam és egyre jobban érzem magam. ti mit gondoltok?
17f
07:02vagyok
miért törődsz bele midnenbe? nem gáz ez? az egysejtű jó kifejezés erre?
egyet értek :D
mindenkinek megmondja a "frankót", ügyes vagy nagyon, ha gondolod meg is tapsollak. "...érdemi válasz helyett marad az erőltett vigyor..." kicsit nevetséges, hogy azt hiszed mindenkit lealázol a válaszaiddal.
... visszatérve, pont én vagyok korlátolt?! gondolkozz már el a szó jelentésén kérlek, sokkal inkább az a korlátolt aki nem fogad el más vélemyént, aki mindenkibe beleköt ( ha máshol nem is vagy rá képes, akkor itt GYIK-en) és aki otthon üldögél.
De ebbe is kössél bele nyugodtan, ha jól esik.
... ja mellesleg nem tudom, miből szűrted le, hogy az egy "erőltetett vigyor" volt, őszintén szólva tényleg nevettem egyet amikor elolvastam a válaszod...valahogy nem tudlak komolyan venni...próbálod itt bozonygatni a hülyeségeidet. persze próbálkozni lehet...
még annyit, hogy tudod attólmég nem vagy kommenthuszár, hogy egyenként minden válaszra reagálsz...
16:36
még mindig folytatod...
17:24
fölöslegesnek látom elmagyaráznom a dolgokat, mert szándékosan nem érted meg őket(troll), vagy valóban ennyire korlátolt vagy.
azzal hogy a saját hibáidat kivetíted másokra, nem szabadulsz meg magadtól
gondolkozz el a helyzeten, mennyire ironikus valakibe belekötni hogy az illető egy kötözködő...
14:21
igen, ezért válaszolsz 2 hónap után is a kérdésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!