Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nembulizóstípusok! Miért nem...

Nembulizóstípusok! Miért nem jártok partyzni? Nem érzitek jól magatok társaságban, vagy mi az ok?

Figyelt kérdés

azért kérdezem mert én rájöttem hogy partyzni jó, de azelőtt évekig csak azt mondogattam magamban hogy milyen egy nép az aki alkoholizál meg partyzik..stb.

most meg kezdem elengedni magam és egyre jobban érzem magam. ti mit gondoltok?

17f

2011. júl. 22. 20:00
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak azért,mert túl sok dolog érdekel,amelyek mellett eltörpül a bulizás,és a sok hobbim mellett nem is lenne rá időm.

Vannak dolgok,amelyeket sokkal jobban élvezek,mint a bulizást,pl:edzés,futás,olvasás,kirándulás,utazás,rajzolás,filozofálás,barátommal lenni stb...Szóval aktívan elfoglalom magam,nem ülök otthon és nem érzem azt,hogy szükségem lenne a partizásokra,mert anélkül is elég izgalmas és színes az életem.

19/L

2011. júl. 23. 20:25
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem járok mert nem érdekel a dolog. Nagyon egyszerű, minden ember egyéniség, akit más hoz lázba. Ugrabugrálni és zenét hallgatni jobban szeretek itthon, mert akkor az van amit én akarok, akkor amikor én akarom és pont úgy ahogy én szeretem. A pia, cigi, drog témakörben meg fel sem tudom fogni, hogy mi lehet a vonzó.

Szeretek egyedül lenni, vagy kevés emberrel egyszerre. Nem akarok a társaság középpontja lenni, és nem akarom, hogy mindenki imádjon. Vannak igazi barátaim, meg nem utálom az embereket, és nem lesz fóbiám a metrón.

Nem értem miért nem lehet elképzeni, hogy valakit más érdekel? Gondolom te sem csinálsz olyan dolgokat, amik nem érdekelnek. Mindenkinek más a bulis.

2011. júl. 23. 23:18
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen és sajnálnám az időt a hobbijaimtól.
2011. júl. 23. 23:23
 44/57 anonim ***** válasza:

07:02vagyok

18:30

inkább az ilyen korlátolt ember a szellemi nyomorék, mint te

18:54

azt lehet csak a mondatot nem volt teljes úgy kicsit mást jelentett

igen, de a mondatod megint nem fejezte ki, mire gondolsz, legközelebb figyelj, általánosítani ezért nem lehet.

18:57

lehet hogy nem úgy értetted, de gyakorlatilag ezt mondtad, és süt belőle a megvetés. önmagában a társasági élet nem kreativitáshiány. és ha az is lenne, akkor sem lesz valaki lenézendő mert bulizik, vagy felnézendő mert fest. vannak olyan "művészek" is, akikre szívesen üríteném gyomortartalmam

hiába magyarázod, azzal hogy csupán emiatt kevesebbnek tartod őket meg lenézed, ugyanarra a szintre süllyedsz. igen, aki lenéző azzal lehet viszont agresszívnak lenni (az én nézetemben) mert aki nem tisztel azt én sem fogom. de ha kicsit több akarsz lenni nála, akkor nem szállsz bele ilyen kicsinyes játékokba.

19:07

ha a kérdéshez kanyarodunk vissza a nembulizós nem feltétlenül otthonülős meg kevés társaságot igénylő.

20:25

ez egy jó megközelítés, lássuk be a bulizás többnyire csak figyelemelvonás az unatkozásról, problémákról

23:18

ez is jó

2011. júl. 24. 12:28
 45/57 anonim ***** válasza:
ebből sz*rt sem értek! ;D
2011. júl. 24. 14:34
 46/57 anonim ***** válasza:
Én vagyok a korlátolt? :D ezjo.
2011. júl. 24. 14:38
 47/57 anonim ***** válasza:
jaja;D felnőttek miket írkálnak! besz*rás
2011. júl. 24. 17:21
 48/57 anonim ***** válasza:

"önmagában a társasági élet nem kreativitáshiány."

1. A túlzott társasági élet az.

2. Az a gond, hogy egyesek annyira társasági életet élnek, hogy nem érdekli őket semmi, mert egy óra alatt unatkoznak egyedül!! Azért ez...

3. Milyen hangnemben írjak, amikor roh@dtul lenéznek és megvetnek minket a társasági emberek, és miután megírom, miért vagyunk mi is emberek, akkor még egyszer lenéznek és megvetnek, amiért leszóltam őket és általánosítottam....

2011. júl. 24. 18:33
 49/57 anonim ***** válasza:

07:02vagyok

14:38

természetesen ki ismerné el... érdemi válasz híján marad az erőltetett vigyor.

mindenkinek más a "nyomorék". de tény hogy például a világ leggazdagabb emberei közt olyan nyomorék kockák vannak, akik informatikai cégeket vezetnek. vagy olyan olajsejkek, akiknek a vallásuk tiltja a partizást.

nyilván ez csak egy dimenzió, a pénz önmagában nem jelent mindenkinek életképességet.

17:21

azok után hogy egy szót sem értesz belőle, meredek kijelentés. de nyugodtan lehet próbálkozni a cáfolással.

18:33

1 a túlzott egy relatív mérceszó

2 igen EGYESEK

3 egyszerűen nem kell általánosítani. természetesen az általánosítás egy ösztönből történik de ez más téma. önuralom

2011. júl. 25. 14:41
 50/57 anonim ***** válasza:
14:41-nek mondanám h miért akarsz minden mondatot kielemezni? nem gáz ez?Minden lében kanál jó kifejezés ezekre?;D
2011. júl. 25. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!