Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nembulizóstípusok! Miért nem...

Nembulizóstípusok! Miért nem jártok partyzni? Nem érzitek jól magatok társaságban, vagy mi az ok?

Figyelt kérdés

azért kérdezem mert én rájöttem hogy partyzni jó, de azelőtt évekig csak azt mondogattam magamban hogy milyen egy nép az aki alkoholizál meg partyzik..stb.

most meg kezdem elengedni magam és egyre jobban érzem magam. ti mit gondoltok?

17f

2011. júl. 22. 20:00
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
100%

A hangos zene, a tömeg, a sok ember, magányos leszek tőle, nyomaszt, ezért inkább hazamegyek. Sok koncerten voltam már, egy fesztiválon is, de sokkal jobban el tudok lazulni egy kocsmában, ahol dumálunk a haverokkal, megváltjuk a világot, meg ilyesmi, ilyen típus vagyok és kész.

Te meg kamaszodsz, változol, máshogy érzed jól magad mint eddig, nem voltak jó tapasztalataid, meg ilyenek.

Én voltam nagyon jó bulikban, jó koncerteken, és jó a pörgés is, csak nem az én világom, ahogy téged se villanyoz fel egy Nyolcak kiállítás. (Lehet, hogy felvillanyoz, csak most ezt a példa jutott eszembe).

2011. júl. 22. 20:19
 2/57 anonim ***** válasza:
100%
Zavar a tömeg, a sok idegen, a füstszag (bár már van ahol nincs) és ha sok a részeg körülöttem (és én nem vagyok az). A zene hangereje és minősége, a társaság összetétele szintén elronthatja a jó hangulatot.
2011. júl. 22. 20:19
 3/57 anonim ***** válasza:

Nekem a suli után jó egyedül lenni. Egy hét tanulás után jó a hobbijaimmal foglalkozni.

Nem a társaság kapcsol ki és lazít el, hanem a hobbijaim itthon, egyedül.

A kocsmát nem szeretem, mert SZÁMOMRA az a társaság unalmas, semmi érdekesről nem beszél. Cigiznek, és utálom a füstöt, isznak, és nem érzem jól magam részegek között.

A party egész éjjel tart, fárasztó számomra és unalmas. És ott is részegek vannak...

Ráadásul nagyon más is vagyok, mint az átlag. Azok a barátnőim, akik inkább hozzám illenek, azok se bulizósok, tehát ha akarnék se tudnék elmenni barátnőkkel.

2011. júl. 22. 20:35
 4/57 anonim ***** válasza:

Én ?talán? már kiéltem magam?! Nem dehogy..

Lány vagyok, ha akarom sem tudom elrejteni azt hogy csinos vagyok. Vagy hogy szép az arcom. Ha egy ránézésre is agresszív állat elkapja a vállam, hogy gyere igyál velem egyet és azt mondom, hogy nem és megyek tovább akkor lekur.váz és elhord mindennek... (nem egyszer megtörtént.. Szóval azért vagyok kurv.a mert nem megyek kurv.ulni)

Buliból hazafele mindenféle egyének próbálnának kirabolni, szórakozni velem.

A szórakozóhelyeken a füves fassz.opó gyökér emberek betalálnak.

Mindenki csak tarhál.

Minden bulira jut egy csalódás.

Utálok ismeretlen emberek közt lenni, mert valahogy aurából vonzom a legpszichopatább, legelmebetegebb, legfüvesebb, legagresszívabb, legidegesítőbb férfiakat.

Az este végére pedig ha szerencsém van marad mellettem 1 valaki aki bírja a gyűrődést és a drámát és vagy lenyugtat vagy elkísér a megállóig. Ha meg senki se olyan udvarias és senki se haver, akkor egyedül vágok neki agyfaszos hangulatban a nagyvilágnak aminek általában az a vége, hogy nekem kell futni, kiabálni, veszekedni, oktatni, bunkózni, távolságot tartani és megóvni az életem meg ilyen apróságok..

Szóval szeretnék én bulizni, de nincs meg hozzá az az adottságom, hogy velem semmi sem történik.

L/18

2011. júl. 22. 22:18
 5/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem az én világom, még koncertre sem szeretek járni. Hülyén érzem ott magam, ennyi az ok.
2011. júl. 22. 22:31
 6/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a felhajtásokat és rosszul vagyok emberek között. Én itthon szeretek egyedül lenni.
2011. júl. 22. 22:34
 7/57 A kérdező kommentje:
én meg baromira nem érzem jól magam itthon. 1xűen unalmas.
2011. júl. 22. 22:49
 8/57 anonim ***** válasza:
91%

Bazeg ezért tetted fel a kérdést?!

Hogy rajulj mennyire faszás az életed, hogy folyton eljársz, és hogy mennyire unalmas is az élet otthon?!

Hidd el van akinek a bulizás már olyan unalmas mint neked otthon lenni!

Öcsikém te még soha semmit nem éltél meg.. Fel se tudod fogni milyen lánynak lenni. És hogy miket kell elviselni egy egy ilyen fantasztikus konfekti partyn.

1 srác mesélte, hogy buliba volt (szórakozóhelyen) valaki megmarkolta a hátsóját.. Hátra nézett és 1 lány sem volt a háta mögött. Megmondta, Ő azóta senkit sem fogdos még azt sem aki kelleti magát. Mert amit átélt az neki túl sok volt. Teljesen bele másztak vele a lelkébe meg hasonlók. És lehet a lányok többségének meg se kottyan, hogy fogdossák. De ha hozzám mer érni valaki letöröm kezét lábát.

Igen tudom mennyire konfekti party a fiúk élete! De igen ez az rajulj, hogy most felfedezted a csicskaság ellenszerét. Bazzeg Péntek van és nem vagy buliban, mekkora egy csicska vagy..

Hát egészségedre haver, komolyan megérte ezt a kérdést feltenned. Hülye gyökér.

2011. júl. 22. 23:04
 9/57 A kérdező kommentje:

nem értem mit ártottam neked. légy büszke magadra hogy ilyet írtál.

igen még nem éltem meg sok mindent. ezért akarok élni már végre mer bazi unalmas az életem

hülye gyökér

2011. júl. 22. 23:39
 10/57 anonim ***** válasza:
100%

Egy valamit nem értek: manapság az az ÉLÉS, ha valaki össze-vissza partizik meg seggrészegre issza magát????

20L

2011. júl. 23. 01:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!