Nembulizóstípusok! Miért nem jártok partyzni? Nem érzitek jól magatok társaságban, vagy mi az ok?
azért kérdezem mert én rájöttem hogy partyzni jó, de azelőtt évekig csak azt mondogattam magamban hogy milyen egy nép az aki alkoholizál meg partyzik..stb.
most meg kezdem elengedni magam és egyre jobban érzem magam. ti mit gondoltok?
17f
bocsi nem írtam nevet a 16:37 és a 16:26 is én vagyok ;D
ip
A válasz megírásának időpontja: ma 16:48
Hát, ha ez így van, akkor a stréber egy pozitív tulajdonság. Ja, és stréberek vitték előre a világot. Inkább ők...
16:52
Ámen, ehhez nem is kell többet hozzá tenni. (Úgysem fogja felfogni, még ezt sem.)
A válasz megírásának időpontja: ma 16:48
Mondhatom geccire be vagyok oltva, amikor az Idegen Szavak Szótárába néztem meg és onnan másoltam ki. :D :D :D
07:02vagyok
12:37
ez elég szomorú, mert általában a partizás hülyít, a hülye fiúkra meg az értelmes lányok nem buknak.
ebből az következik, hogy csak alsókategóriás lányokkal kezdhetsz, de ha neked ez nem probléma, akkor szintén csináld, ahogy tetszik.
13:38
ez nem teljesen igaz, nem minden építő jellegű hobbi otthonülős. például egy strandröplapda megmozgatja az embert, társaságban van, szórakoztató, és még fizetni sem kell érte hogy leamortizáld magad. kivéve ha fizetős strand/pálya
az utolsó fele meg fordítva is igaz lehet. önmagában a filmnézés sem űbermensebb foglalkozás mint a bulizás, mint ahogyan lehet mattrészegen fetrengeni a saját váladékaidban, ugyanúgy lehet agyleépítő szappanoperákat meg komédiákat nézni.
13:42
neked olyan barátok kellenének akik motiválnak, nem olyanok akik méginkább a semmittevésbe húznak. ha van 1 érdeklődésed amiből jó is származhatna, de nem csinálod, az nagyobb pazarlás, mint nem "kiélni" magad.
13:58
természetes, hogy kell beszélni az emberekkel, másképp nem ismernéd meg őket, meg a világot, amit alkotnak. de a barátság az enyhe túlzás ha partihaverokról van szó.
tanács: ne éld bele magad túlzottan ebbe, a mélyebb kapcsolatok sosem a partizással alakulnak ki. lehet egy jó kiindulási pont, de a mélyebb emberek eleve kevésbé vevők az ilyen felületes szórakozásra. és itt megint rácáfolhatnék önmagamra hogy de van igényes tánc meg zene, de a partizás nem a művészetről szól hanem a szórakoztatásról.
14:06
15 évesen lehet valaki antialkesz-cigi?
15:36
van benne igazság, csak sokszor azt nem veszik észre a gyerekek hogy néhány dolog nem szükséges az érett világképhez/boldogsághoz, ezért hozzák fel a kifogásokat, hogy kell a csalódás. nem. nem kell mindig mindent átélni ahhoz hogy értelmesek legyünk. a fájdalom és az öröm erősíti az emléket, de néhány dologból jobb kimaradni.
avagy nem intolerancia és álszentség tanácsot adni valaki másnak hogy szerinted mit kellene tennie. lenézni már valóban helytelen. az undor meg érzés, nem tudatos dolog.
15:46
szép kifogások, és el is hiszem hogy aki kötekedni akar az valakibe bele fog kötni, de érdekes mód a "csúnyasággal megáldott lányok"at nem akarja senki sem elrabolni, megerőszakolni.
meg aztán nyilván ott van az éjszakai utcai élet, ez velejárója a "bulizásnak".
és nem csupán arroganciáról van szó, de az is lehet hogy csak kompenzálsz. mindegy, nem is érdekel.
"Amúgy tényleg háborúba megyek, de engem erről sosem értesítenek! "
ó igen pont erről beszéltem, a világ körülöttem forog. milyen meglepő hogy az éjszakai életben nem csupa kedves úriember fogadja egy ilyen kis ártatlan visszafogott lány társaságát.
még első alkalommal el is hinném, de hogy sokadjára sem veszed észre, hogy háborúba mentél, az "érdekes".
mindegy, nem az én dolgom, nem akarok ítélkezni, csak erősen valószínű hogy te magad is tehetsz arról, hogy ilyen "szerencsétlen" vagy
15:58
a kamaszsághoz nem sok köze van a korszakoknak, érzelmeknek, csak könnyebb arra fogni mint megkeresni a valódi okot.
rajzik - gondolom rajoskodik alias dikk de vagán csájé vagyok mán
16:52
ezeket úgy mondod mintha ettől felsőbbrendű lennél hogy más az érdeklődési köröd.
17:29
ez a másik kedvencem, a grammar nazi, akinek nincs jobb dolga mint szavakon, betűkön, vesszőkön lovagolni, miközben lényegi különbség nincs
pff nem olvastam el ezeket mert ku.rva hosszúak.
kérdésedre válaszolva nyomorék az összes otthonülős, mintha valami védelmi zónában akarnának lenni, nehogy bárki is hozzájuk szóljon, akit nem ismernek vagy én nem is tudom...elég nevetséges
UGYANAKKOR a legtöbb divatpartizós hülyegyerek is szánalmas nyomorék, DE szerencsére köztük van olyan aki nem az.
otthonülősök közt van-e azt nem tudhatom, mert otthon várják, hogy teljenek az órák, napok, hetek... és így nem sok ilyet ismerek.
mellesleg a pati velejárója a dugás , csak nehogy párkapcsolatba keveredj... :)
"ez nem teljesen igaz, nem minden építő jellegű hobbi otthonülős. például egy strandröplapda megmozgatja az embert, társaságban van, szórakoztató, és még fizetni sem kell érte hogy leamortizáld magad. kivéve ha fizetős strand/pálya"
Igen, de az otthonülősöket (pl. magamat) védtem.
"az utolsó fele meg fordítva is igaz lehet. önmagában a filmnézés sem űbermensebb foglalkozás mint a bulizás, mint ahogyan lehet mattrészegen fetrengeni a saját váladékaidban, ugyanúgy lehet agyleépítő szappanoperákat meg komédiákat nézni."
Az építő műsorokra gondoltam, nem a szappanoperákra, valóságshow-kra és tehetségtelenség-kutatókra.
"ezeket úgy mondod mintha ettől felsőbbrendű lennél hogy más az érdeklődési köröd. "
Pont, hogy nem úgy írtam. Pont, hogy nem.
Úgy írtam, hogy lenéznek minket, pedig ennyi erővel mi is lenézhetjük őket, mert nem többek nálunk, sőt.
Hanem sokszor az otthonülős több (és itt már nem is magamról beszéltem, mert sajnos nem vagyok annyira kreatív, mint szeretnék lenni).
"kérdésedre válaszolva nyomorék az összes otthonülős, "
Pont az ilyenek miatt írtam a 16:52-es hozzászólásomat.
Kib*szottul nem vagyunk nyomorékok. Sokszor alkotunk, segítünk másoknak. Képezzük magunkat. Sokan a tehetségeiket ápolják.
De ezzel a kijelentéseddel szép bizonyítványt állítottál ki magadról, mert fi*káztad a könyvmolyokat, akik olvasottak, műveltek, a kézműveseket, akik őrült szépen és sokat rajzolnak vagy különleges dolgokat gyártanak.
Arról megfeledkeztek, hogy mi, otthonülősök is tartjuk a kapcsolatot a külvilággal.
De az pl. nyári szünetben heti egy-két találkozással is meg lehet oldani.
Van olyan barátnőm, akivel elég nyáron csak egyszer találkozni, másokkal 3-4-szer, annyinál többször nem szeretek. Egy idő után csak unatkozunk, és nincs közös téma, és nincs mit csinálni.
Viszont az az összes kb. 10-15 találkozás, amit nyáron megejtek, az még jó minőségű.
Emellett az érdeklődési köreimmel foglalkozom, néha kreatívkodom. Kocogok, úszok, bringázok. Fotózni járok (fák, növények). Tanulgatok, de nem sokat.
Sorozatokat nézek (nem szappanoperák!!).
Nyugodtan fik*zzatok emiatt, lesz*rom.
Nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!