Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nembulizóstípusok! Miért nem...

Nembulizóstípusok! Miért nem jártok partyzni? Nem érzitek jól magatok társaságban, vagy mi az ok?

Figyelt kérdés

azért kérdezem mert én rájöttem hogy partyzni jó, de azelőtt évekig csak azt mondogattam magamban hogy milyen egy nép az aki alkoholizál meg partyzik..stb.

most meg kezdem elengedni magam és egyre jobban érzem magam. ti mit gondoltok?

17f

2011. júl. 22. 20:00
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, olyan szánalmas az egész közeg, meg úgy általában a bulizni járó emberek. Tudom, lehet kultúráltan is, de nem értem akkor sem a lényegét. Pedig nagyon szeretem a zenét, mindenfélét hallgatok, disco-t is többek között, szóval azzal se lenne bajom, a tömeg sem zavar nagyon, ha azért el lehet férni (még nem voltam olyan buliban, ahol annyira rengetegen lettek volna, hogy nyomorogtunk), szóval nem tudom konkrétan elmondani, miért nem. Ennek ellenére nagy ritkán azért elmegyek, főleg a zene miatt, kellő alkoholmennyiség után meg már az embereket is el bírom viselni, a folyamatos "idiótákkal vagyok körülvéve" érzés nélkül. :)
2011. júl. 23. 15:57
 22/57 anonim ***** válasza:

15.36:

Nem utálom azt, ami körülöttem van. Szeretem az életemet, és az emberek többségét benne. De a kamaszok nagy része irritál. Teljesen félreértettél. CSAK azok a kamaszok irritálnak, akik olyanok, mint amit az előző hozzászólásomban leírtam. Ismerek olyanokat is, akik nem olyanok. Ők a barátaim.

Nem voltam soha sértődött/dühöngő/meg nem értett kamasz. Persze volt, hogy megsértődtem, és volt hogy mérges voltam, de csak pár percre/órára. Azt azért szerintem nem lehet korszaknak nevezni.

"az agresszív lányka is rajzik azzal, hogy sokat élt, sokat tapasztalt, kiélte magát, stb" - Ez nekem szólt? (Ha igen,) nem vagyok agresszív, nem éltem ki magam. De az igaz, hogy ha nem is sokat, azért többet, mint a kortársaim, tapasztaltam. (Off: mit jelent az, hogy "rajzik")

15/L

2011. júl. 23. 15:58
 23/57 anonim ***** válasza:

15/L

Jó, akkor a kamaszok egy része irritál. Azt akartam ezzel mondani, hogy te is kamaszodsz, a kérdező is kamaszodik, ilyenkor keresi az ember az identitását, hogy mi jó neki, mi nem, nektek két külön dolog jó, de valahol mindketten ugynanazt csináljátok: állást foglaltok és utáljátok azt, aki máshogy csinálja. Ez NEM BAJ, ez kori sajátosság, sok felnőttnél sem múlik el, nincs ebben semmi.

ÉS jó, hogy ismersz olyanokat, akik nem olyanok, különben marhára unatkoznál, magányos lennél, stb.

Nem, a sértődött/dühöngő/meg nem értett kamasz én voltam, azért írtam, hogy lám, belőlem is ember lett, pedig ha szembe jönne velem az akkori énem, fél órát se bírnék a társaságában tölteni.

Az "agresszív lányka" meg az a másik lány, akit mindenki fojtogat, taperol, megkésel, stb, nem te.

A rajzik szót így nem használják? Mármint, valaki írta, hogy a kérdező most raj - arra gondoltam, hogy ha cselekvő módba teszem, akkor az már rajzik. De akkor ez a szó nem létezik.

Hú, gyerekek, nagyon pihent vagyok ma... és még főzni is kéne...

2011. júl. 23. 16:10
 24/57 anonim ***** válasza:
0%

Én is elengedtem magamat.;D mi a sz*rnak a feszengés?

Stréberek vagytok? én nem voltam az .Amúgyis az ember társas lény.Egyedül otthon?Max csajommal

2011. júl. 23. 16:26
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

16:26 , nyuszi, nem feszengünk, csak nincs kedvünk.

Talán stréber vagyok.

Miért gondolkodnak az emberek ilyen végletesen???

2011. júl. 23. 16:31
 26/57 anonim ***** válasza:
89%

ma 16:26

stréber = minden áron érvényesülni akaró, törtető személy.

Enyhe fogalom zavar. :D

2011. júl. 23. 16:33
 27/57 anonim ***** válasza:

Tisztelt eelőző 2 kommentelő:

Kicsit gáz hogy a kommenteket kielemzitek.Ez azt is jelzi hogy nincs más dolgotod egész nem ezen a sz*ron vagytok én csak most jöttem fel 30 percre. gázok vgytok ;D

2011. júl. 23. 16:37
 28/57 anonim ***** válasza:

16:33 már bocsi utána néztem:

Stréber:Általánosságban olyan személy, akinek az érdeklődése - általában a társadalmi és társasági kapcsolatok ápolása helyett - egy bizonyos témára fókuszálódik. Be vagy oltva

2011. júl. 23. 16:48
 29/57 anonim ***** válasza:

16:37, igen, kb két órája feljöttem ide, várom hogy a barátom belépjen msn-re. Addig is el kell ütni valamivel az időt.

16:26, fogalomzavar, az. Azt hittem a stréber a könyvmoly. Kösz, legközelebb így használom.

2011. júl. 23. 16:49
 30/57 anonim ***** válasza:
84%

Már bocs, de...

Felnézzek azokra az emberekre, akikben annyi kreativitás nincs, hogy egyedül elfoglalják magukat? Akiket nem érdekel semmi annyira, hogy minimum egy órára lekösse őket naponta? Akiknek az a kikapcsolódás, hogy egy plázában keringenek, vagy kocsmáznak tiniként, vagy tombolnak éjjel egy diszkóban?

És akik lenézik azokat, akik kreatívak, van hobbijuk, van érdeklődési körük?

Én próbállak titeket nem lenézni, hanem közömbösen tekinteni rátok, és szimplán örülni, hogy nem ilyen vagyok.

De miután minket lenéző bunkók vagytok (bocs, de sok esetben igen), én is lenézlek titeket, attól függetlenül, hogy a lenézés egy primitív, elmaradott dolog.

Azokra kéne felnézni, akik jól rajzolnak vagy festenek, szőnek, varrnak. Aranyos és igények kézműves alkotásaik vannak.

Akik barkácsolnak, már szinte feltalálnak dolgokat.

Akik egy-egy témában jártasak és intelligensen tudnak róla beszélgetni.

Ja, hogy ehhez órákig otthon kell ülni, és kreatívkodni kell?

Jah bocs, ha annál a tombolás nektek jobb...

2011. júl. 23. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!