Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nembulizóstípusok! Miért nem...

Nembulizóstípusok! Miért nem jártok partyzni? Nem érzitek jól magatok társaságban, vagy mi az ok?

Figyelt kérdés

azért kérdezem mert én rájöttem hogy partyzni jó, de azelőtt évekig csak azt mondogattam magamban hogy milyen egy nép az aki alkoholizál meg partyzik..stb.

most meg kezdem elengedni magam és egyre jobban érzem magam. ti mit gondoltok?

17f

2011. júl. 22. 20:00
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

nekem nem ezt jelenti a partyzás. elég ha annyit iszol hogy érzed magad, gátlástalanul

ennyi nekem bőven elég

2011. júl. 23. 01:31
 12/57 anonim ***** válasza:

én alapvetően nagy társaságban sem érzem magam jól, főleg nem egy olyan hülyékkel teli társaságban ahol sok idióta idegen drogos vonaglik a fülsüketítő zenére(főleg az olyan "zene" mint a disco és pop)

igen, ha úgy tetszik lenézem ezeket az embereket, de egyszerűen csak nem akarok része lenni ennek a világnak, taszít, undorít, idegesít.

ha neked tetszik, csináld.

22:18

szerintem csak simán túl arrogáns vagy és nem látod a tetteid következményét. :)

avagy ha valaki háborúba megy ne lepődjön meg hogy meglövik...

22:34

mivel szoktad lefoglalni magad? azt sem hiszem el hogy semerre nem jársz 1-2 emberrel sem.

23:39

tényleg gyökér

viszont csak azért csinálni dolgokat mert élni akarsz, kissé erőltetett. meg aztán vannak dolgok amiket jobb nem kipróbálni. ismertem ilyen élvhajhász embereket, és sugárzik belőlük a görcsösség, hiába lazának akarnak tűnni, az egész életük egy teljesítés, ha szerencsések néha élvezik is amit csinálnak.

01:29

jó kérdés :) de ez nem csak manapság van, régen is a szex meg a drogok jelentették a kikapcsolódást (egy bizonyos rétegnek.)

2011. júl. 23. 07:02
 13/57 A kérdező kommentje:

őszintén szólva. a legnagyobb élvezetet sztem nekem is egy csaj jelentené. ha megismerkednék vmi normálisabbal .de amíg ez nincs jobbat nemtudok mint partyzni

de gyökérezzetek le nyugottan

2011. júl. 23. 12:37
 14/57 anonim ***** válasza:

Próbálom finoman megfogalmazni következő mondandómat.

Szerintem az, aki unatkozik otthon - de már elég rövid idő alatt is -, az elég kellemetlen...

Én úgy érzem, ez azt jelenti, hogy nincs semmi komolyabb érdeklődési köröd vagy hobbid, mert ha lenne, nemhogy nem unatkoznál otthon, hanem mégtöbb otthonlétre vágynál, hogy azzal foglalkozz.

Nem szeretsz igazán filmet nézni és sorozatot nézni se, és nem szeretsz olvasni se.

Ha ezeket szeretnéd, nemhogy nem unatkoznál, hanem többször szeretnél otthon lenni, egyedül, hogy foglalkozz velük.

2011. júl. 23. 13:38
 15/57 A kérdező kommentje:
így van ahogy mondod. se film ,se könyvek. gitározni még csak csak szeretek. de azt sem viszem túlzásba ,nincs bandám, egyedül meg nincs semmi motiváció ahhoz hogy nagyon sokat gyakoroljak
2011. júl. 23. 13:42
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező, de kiráz tőled a hideg. Hány éves vagy? Én a magam 15 évével, amikor a "legkamaszabbnak" kellene lenni, sem tudnék ilyen lenni. Taszít az az életmód, a sok tesztoszteron túltengéses kisfiú, akik azt hiszik, akkor lesznek férfiak, ha szexelnek, cigiznek, piálnak. És a lányok sem jobbak. Jobban kelletik magukat az iskolában, mint egy k.urva a sarkon. Undorító, hogy az iskolában napi 8 órát ilyenek között kell eltöltenem.

15/L

2011. júl. 23. 13:54
 17/57 A kérdező kommentje:

én sem ilyen vagyok. de pont hogy ki szeretném próbálni az élet másik oldalán is hogy milyen lehet. kilépni az eddig jókisfiú szerepből. mer bárhogy is írjátok nem ez az amitől önbizalmam lesz.

ha a siker nem is egy "pozitív dologként" könyvelhető el. hanem cigi pia partyszex ... nem akarok elzülleni, de szeretnék barátokat. ismerősöket ,nem akarok otthon gubbadó kis hülyegyerek lenni akinek alig vannak témái.mert most az van

2011. júl. 23. 13:58
 18/57 anonim válasza:
100%
Dettó első hozzászóló, de én még a kocsmában is csak fantát iszom... fesztivál meg évente egy, de annak meg kell adni a módját. 15/antialkesz/anticigi/f
2011. júl. 23. 14:06
 19/57 anonim ***** válasza:

13:54, ha utálod azt, ami körülötted van, nem bírod elviselni az embereket, máris teljesítetted a kamaszlét első pontját, 15 évesen én se bírtam elviselni hogy valaki van körülöttem. Aztán 17-18 fele jöttek a bulik, a rengeteg alkohol, változik az ember. 21 fele meg rájöttem, hogy máshogy is lehet. De ehhez kellett a sértődött kamaszkor, a meg nem értett kamaszkor, a dühöngő kamaszkor, minden. Igen, engem is akartak erőszakolni a éjszakában, én is voltam olyan részeg, hogy nem emlékszem, de ehhez nem kellett party, nem kellett koncert, és voltam (nagyjából) színjózanul koncerten, amit végigtáncoltam/csápoltam/headbengeltem, aztán eljött az idő, hogy már nem ez a világom, hanem a kocsmai világmegváltás.

Miért kell lenézni a kérdezőt, miért kell nekitámadni? Neki ez jó, nekünk az, az agresszív lányka is rajzik azzal, hogy sokat élt, sokat tapasztalt, kiélte magát, stb. Milyen jogon ugrik neki a kérdezőnek, ha ugyanazt teszi, csak másik szemszögből?

Első voltam.

2011. júl. 23. 15:36
 20/57 anonim ***** válasza:

ma 07:02 ->22:18 vagyok..

Úristen! Legalább ha ismernél. Tudod mit csinálok a bulikba?? Ülök, vagy állok, kortyolgatom az itókám és csak a barátaimmal szeretnék foglalkozni. Egyáltalán nem vagyok arrogáns.. De tudod amikor haza fele leszállok a buszról és elém állnak 5-6an késsel a kezükben, valahogy még arra sincs időm, hogy arrogáns legyek.. Amikor állok a megállóba és megáll egy autó a hozzám közel eső ajtót kinyitják és kiszáll belőle 3 2ajtós szekrény nem akkor sincs időm arrogánsnak lenni. Amikor állok a villamoson és oda jön hozzám 2 cigány és undorító ocsmányságokat mondanak rólam megfogom magam arrébb megyek de jönnek utánam és mikor leszállok a villamosról (hogy akkor megvárom a következőt) mikor már nem tudnék vissza fordulni letapiznak hátulról.. Igen akkor már tudnék arrogáns lenni, de mégsem mert már leszálltam a villamosról vissza meg már nem tudok.

Amikor annyit veszek észre, hogy buli helytől hazáig követtek igen akkor már tudok arrogáns lenni és baseball ütővel kimenni és tájékoztatni, hogy ha 1 percen belül itt van az utcában ráhívom a rendőröket vagy esetlegesen a bátyámat.. NEm is tudom melyik a jobb??!

Valószínűleg baszott arrogáns tudok lenni, amikor megyek az utcán egyszercsak elém ugrik egy cigány és elkezd fojtogatni.. Iggen végül is éppen csak leszedtem magamról a csávót és tovább mentem akkora sokkot kaptam.. De tudod amikor betalálnak a füves hülyegyerekek meg amikor jönnek oda tarhálni, igen tényleg arrogáns vagyok és elküldöm oda őket ahova illenek, de csak szépen illedelmesen egy kicsit emeltebb hangnemben..

Amúgy tényleg háborúba megyek, de engem erről sosem értesítenek!

De azért köszönöm, hogy ilyen jó embernek nézel! :D

2011. júl. 23. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!