Mit gondoltok rólam?
"Akik nem számítanak azt azokra értettem akik úgymond "lúzerek" vagy olyan észrevehetetlenek."
- belőlük lesznek az orvosok, mérnökök, tanárok és különféle jó szakemberek, nagy tudású, kedves, figyelmes emberek, akikhez kétségbeesetten és sírva rohansz majd, ha bajban leszel.
"hogy csúnyák vagy sikertelenek vagytok "
- miből gondolod?
nem vagyunk pláza-cicák, de biztos vagy benne,
hogy ez az élet értelme? ez a sikeres élet titka?
"de nem értem ha megtehetem miért ne nézzek le másokat"
- mert ezért téged is le fognak nézni, de nagyon.
Ha nem változtatsz a szemléleteden, nagy-nagy boldogtalanság vár reád.
Te most azt a választ vártad, hogy: "Nem vagy az, az a csaj csak féltékeny rád".
Hát tévedtél, nem ismerlek ezért nem tudok véleményt alkotni rólad. De amiket itt leírtál az jön le, hogy te mindenkinél jobb vagy és akik nem engedhetnek meg maguknak anyagi luxust azok a te szemedben egyből lúzerré vagy senkikké válnak. Egyszer az élet úgy pofán vág, hogy csak meglepődsz. Sejtem, hogy valami gazdag pasihoz fogsz hozzámenni és egy buta liba leszel és a pasid pénzét fogod költeni (:
"De nem az én hibám az, hogy csúnyák vagy sikertelenek vagytok és ezt ne próbáljátok rám hárítani"
Még mindig nem láttam a képet. Szerintem tuti olyan lehetsz, akihez bottal se nyúlnék hozzá, csak a neten keresztül nagy a szád. Te amúgy hol vagy sikeres? Amid van azt a szüleid érték el, de azon se csodálkoznék, ha valami kétes forrásból szerezték volna azt is, ha ilyen lányuk van...
Az vagyok, aki azt írta szánalmas vagy.
Csúnya, sikertelen, és szegény lennék?!
Hát ezt nagyon elb.sztad, mert egyik sem igaz rám, csak nem hangoztatom mindenkinek hogy úristen de gazdag meg gyönyörű vagyok b+, meg húúú de lenézlek te kis sikertelen...
Attól még, hogy valaki nem olyan flegma, és beképzelt, attól még nem lesz sem csúnya, sem sikertelen, sem szegény.
Ezt nem csak magamra értem, szerintem a válaszolók többségére nem igaz a szitkozódásod.
elkényeztetett ribanc vagy.
nem vagyok rád irígy, boldog vagyok és amire kell pénz arra van pénzem. több igazi barátom van mint neked, téged csak azért kedvelnek mert tele van pénzzel, jók a cuccaid, és mivel mások megbámulnak (hogy: nézd már mekkora egy ribanc) ezért a "barátnőid" veled vannak mert jó érzés nekik hogy megbámulják őket is... visszatérve. tényleg egy elkényeztetett ribanc vagy, semmi rossz tulajdonságot nem írsz le, azt hogy másokat lenézel azt is úgy kezeled mintha természetes lenne. csak megsúgom. mint ember: értéktelen vagy. mint "barát": csak a bámulás miatt vannak veled, vagy mert fizetsz nekik valamit. mint esetleges alapanyag a faj fenntartáshoz: kizártnak tartom hogy ilyenekre van szükség a világban.
ezúton szeretnék kívánni neked pár embert az életedben aki rendbe rak...
18/f
te kérted a véleményeket, most ne sértődj meg ha olyanokat kapsz, mint pl: szánalmas vagy, elkészesztetett vagy vagy csak egyszerűen p.csa vagy
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!