Mit gondoltok rólam?
Te nem tettél fel mostanában egy kérdést, hogy miért nem vagy boldog?
Amúgy hatalmas egód van, cica. Neked nem létezik rossz tulajdonságod, vagy mi? Például ki az, aki nem számít neked?
Én nem elkényeztetett ribinek gondollak, hanem nagyképű kiscsajnak. De így nem tudlak megítélni, mert nem ismerlek.
"ez nem igaz nem nézek le csak azt aki nem számít."
Hát ez az... aki nem számít, azt miért kell lenézni? Nem lehet csak úgy simán "elmenni mellette"? Szerintem is egy h.p.csa stílusod van (téged nem tudlak ismeretlenül megítélni).
Arról nem tehetsz, hogy jó helyre születtél, de szinte csak a külsőségekről írtál, ez is minősít valamennyire. Az utolsó szavaid árulnak el rólad talán a legtöbbet: "nem nézek le csak azt aki nem számít". Ki az, aki nem számít? Aki nem olyan menő, mint te? Aki felhúzza a kínaiban vásárolt ruhát is?
Örülj neki, hogy mindent megkapsz és hogy szép vagy, de ne legyél túlságosan megelégedve magaddal, mert a barátaid sem magadért, hanem a pénzedért fognak barátkozni veled, vagy mert "menő" vagy.
Én is a legjobb ruhákban jártam ennyi idősen és szép is voltam, de azt sem néztem le, aki nem tehette meg, hogy úgy öltözködjön, sőt általában a legjobb barátnőim sosem a felső tízezerből kerültek ki, de ők még mindig a barátaim. 32 éves vagyok...
Különösebben semmit, csak nem értem, mire fel ez a kérdés??
Amit leírtál magadról, annyiból nem lehet megállapítani, igaza volt-e annak a csajnak. Ez viselkedéstől függ, nem pedig a vásárlási és bulizási szokásaidtól.
Amúgy szerintem kamu a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!