Mit gondoltok rólam? Mi bajuk velem az embereknek?
-szeretem a misztikus dolgokat, hiszek a szellemekben, a horoszkópom is igaz rám(Vízöntő vagyok)
-nagyon különc személyiségnek tartanak
-olykor zárkózott vagyok, de ha egyszer buli van, akkor mindent beleadok hogy jólérezzem magam és a körülöttem lévő emberek is
-szeretek segíteni az embereknek, de mindig csak rosszat kapok vissza tőlük..
-szeretek új dolgokat felfedezni..új infókat gyűjteni..osztály társaim ezek miatt strébernek és beképzeltnek tartanak, pedig egyáltalán nem vagyok az
-szabadon szeretnék élni..utálom ha zaklatak, ha belebeszélnek abba, amit csinálok.szeretem a dolgaimat egyedül elintézni
- szeretek ismerkedni idegen helyen
-bátor vagyok
-néha a negatív kritikáim miatt mondanak le mások..lehet hogy ennyire pesszimista lennék?...
- próbálok változtatni magamon..
-utálom a megszokott dolgokat..
-imádok szervezkedni, szeretem ha szeretnek(vagyis szeretném..)
-néha úgy érzem, a saját családom is ellenem fordul
-vannak néha olyan beszólásaim, amiket nem gondolok komolyan..nem vagyok elég megfontolt
-ami nyomja a lelkem azt kimondom..nélha többet is, mitn amennyit kellene.. A titkaimat is néha kifecsegem..pedig nem akarom de ha egyszer beszélni kezdek, ez jön magától..
Mit gondoltok? Mit csináljak? Változtassak magamon?
Egyébként 15 éves vagyok, lány.
Én is Halak vagyok, és a nagyon sok dologban hasonlítunk. Szerintem jól kijönnénk. :D Ne változtass magadon, az emberek miatt meg főleg ne.
17/L
Én skorpió vagyok. De szinte mind illik rám amit leírtál magadról. :P
NE változtass magadon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!