Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok rólam? Mi bajuk...

Mit gondoltok rólam? Mi bajuk velem az embereknek?

Figyelt kérdés

-szeretem a misztikus dolgokat, hiszek a szellemekben, a horoszkópom is igaz rám(Vízöntő vagyok)

-nagyon különc személyiségnek tartanak

-olykor zárkózott vagyok, de ha egyszer buli van, akkor mindent beleadok hogy jólérezzem magam és a körülöttem lévő emberek is

-szeretek segíteni az embereknek, de mindig csak rosszat kapok vissza tőlük..

-szeretek új dolgokat felfedezni..új infókat gyűjteni..osztály társaim ezek miatt strébernek és beképzeltnek tartanak, pedig egyáltalán nem vagyok az

-szabadon szeretnék élni..utálom ha zaklatak, ha belebeszélnek abba, amit csinálok.szeretem a dolgaimat egyedül elintézni

- szeretek ismerkedni idegen helyen

-bátor vagyok

-néha a negatív kritikáim miatt mondanak le mások..lehet hogy ennyire pesszimista lennék?...

- próbálok változtatni magamon..

-utálom a megszokott dolgokat..

-imádok szervezkedni, szeretem ha szeretnek(vagyis szeretném..)

-néha úgy érzem, a saját családom is ellenem fordul

-vannak néha olyan beszólásaim, amiket nem gondolok komolyan..nem vagyok elég megfontolt

-ami nyomja a lelkem azt kimondom..nélha többet is, mitn amennyit kellene.. A titkaimat is néha kifecsegem..pedig nem akarom de ha egyszer beszélni kezdek, ez jön magától..

Mit gondoltok? Mit csináljak? Változtassak magamon?

Egyébként 15 éves vagyok, lány.

2009. júl. 7. 23:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Én Bak vagyok, valószínű emiatt nem nagyon csípem az ilyen ...... nemtom... Vízöntőket :D De ne változtass magadon szerintem, minek??:P Levegő jegyűekkel (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) barátkozz :) Ők az ilyet szeretik ;) Olvastam a neten :D
2009. júl. 7. 23:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, igen.. csak ikrek és mérleg barátaim vannak..a többieknek mindig van valami kifogásuk ellenem.. én mindenkit szeretek, utálok utálni és veszekedni..
2009. júl. 7. 23:51
 3/14 anonim válasza:
Szia!Ha megnyugtat énis ilyen vagyok(vízöntő)
2009. júl. 8. 00:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg mindig csak Bakok vannak :D Volt egy Vízöntő, de nem lett szép vége...
2009. júl. 8. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Én halak vagyok, de nincs kifogásom ellened a leírásod alapján :D szerintem ne változtass, ez vagy te, akinek nem tetszik, majd nem barátkozik veled :P
2009. júl. 8. 08:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is Halak vagyok, és a nagyon sok dologban hasonlítunk. Szerintem jól kijönnénk. :D Ne változtass magadon, az emberek miatt meg főleg ne.

17/L

2009. júl. 8. 09:42
 7/14 anonim válasza:
szia. ha ez megnyugtat én is ilyen vagyok. :] Kos 17/L
2009. júl. 8. 18:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is tök ilyen vagyok csak engem nem tartanak különcnek:D(szerintem legalább is..XD) Egyépként én Bak vagyok:D
2009. júl. 8. 19:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Én KOS vagyok(minden jó és rossz tulajdonsággal:))Hát én nem igazán hiszek a szellemekben,meg ilyenekben,de te ne változtass magadon.De én abba se hiszek,hogy a jegyeink alapján kedvelnek vagy nem az emberek.
2009. júl. 8. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Én skorpió vagyok. De szinte mind illik rám amit leírtál magadról. :P

NE változtass magadon!!

2009. júl. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!