Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok rólam? Mi bajuk...

Mit gondoltok rólam? Mi bajuk velem az embereknek?

Figyelt kérdés

-szeretem a misztikus dolgokat, hiszek a szellemekben, a horoszkópom is igaz rám(Vízöntő vagyok)

-nagyon különc személyiségnek tartanak

-olykor zárkózott vagyok, de ha egyszer buli van, akkor mindent beleadok hogy jólérezzem magam és a körülöttem lévő emberek is

-szeretek segíteni az embereknek, de mindig csak rosszat kapok vissza tőlük..

-szeretek új dolgokat felfedezni..új infókat gyűjteni..osztály társaim ezek miatt strébernek és beképzeltnek tartanak, pedig egyáltalán nem vagyok az

-szabadon szeretnék élni..utálom ha zaklatak, ha belebeszélnek abba, amit csinálok.szeretem a dolgaimat egyedül elintézni

- szeretek ismerkedni idegen helyen

-bátor vagyok

-néha a negatív kritikáim miatt mondanak le mások..lehet hogy ennyire pesszimista lennék?...

- próbálok változtatni magamon..

-utálom a megszokott dolgokat..

-imádok szervezkedni, szeretem ha szeretnek(vagyis szeretném..)

-néha úgy érzem, a saját családom is ellenem fordul

-vannak néha olyan beszólásaim, amiket nem gondolok komolyan..nem vagyok elég megfontolt

-ami nyomja a lelkem azt kimondom..nélha többet is, mitn amennyit kellene.. A titkaimat is néha kifecsegem..pedig nem akarom de ha egyszer beszélni kezdek, ez jön magától..

Mit gondoltok? Mit csináljak? Változtassak magamon?

Egyébként 15 éves vagyok, lány.

2009. júl. 7. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én oroszlán vagyok. Hát ha már így hiszel a horoszkópban, akkor el tudsz képzelni egy oroszlánt...nah én annak a triplája vagyok :"] Különc vagyok. Nagyon is. Csakis azokkal barátkozok akik felkeltik az érdeklődésemet és nem hagyom szennyezni magam a buta és begyepesedett "emberekkel". Nem vagyok beképzelt, nagyon jól ismerem a hibáimat, amiket ki is javítok. Egyszerűen nekem ilyen emberekre van szükségem, akiktől tanulhatok az életről, és nekem ez bevált. Egyre jobb embernek tartom magam, teljesen elfogad a társadalom és az ellenségeim (mindenkinek vannak ilyen ellenszenvesei) egy rossz szót nem mondanak nekem, tudja mindenki hányadán áll velem. Ajánlatos dolog így működni...mivel látom te sem vagy egyszerű leányzó(: Bár sok mindenben különbözünk, de ajánlom, keress számodra érdemes embereket.
2009. júl. 12. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem felszínesnek tartanak.
2009. júl. 13. 01:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem már meg is válaszoltad, hogy esetleg mi zavarhat másokat. Az a rossz, hogyha egyszer vmilyen tulajdonságod miatt negatív kritika alakul ki rólad, akkor ez egyre csak fokozódik: pl. írtad h szeretsz szervezkedni... ha valaki nem bír téged, ezt a szervezkedést majd tök idegesítőnek fogja tartani, mert előtte már vmi miatt unszimpatikus lettél neki.

Tanuld meg, hogy nem mondhatsz el mindent másoknak magadról, mint h hiszel ebben meg abban, mert mindig kell vki akit ki lehet beszélni, és csak okot adsz nekik. Azok közül akik azt mondják rád, h különc vagy amiatt, hogy hiszel a szellemekben, egy csomóan vannak akik szintén hisznek, csak egyszerűen jól esik hogyha valakit kinevethetnek...

Kilencedikbe nekem is hasonló problémáim voltak...aztán megtanultam, hogy kinek mit és mennyit mondhatok.. ma pedig azokkkal vagyok a leginkább jóban akik akkor hülyének néztek...:)

2009. szept. 26. 22:00
 14/14 anonim válasza:

Én is ugyan ilyen vagyok. 13/L

Én is tettem már fel hasonló kérdés és többen azt tanácsolták,hogy fogadjam el magam így ahogy vagyok....

Ez "kifecsegős" dolog engem nagyon idegesít...össze-vissza szoktam beszélni,elmondok magamról mindent,pedig nem is akarok.Szeretet hiányom van,sokszor magamba fordulok,úgy érzem utálnak....

2010. márc. 14. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!