Mit gondoltok rólam? Mi bajuk velem az embereknek?
-szeretem a misztikus dolgokat, hiszek a szellemekben, a horoszkópom is igaz rám(Vízöntő vagyok)
-nagyon különc személyiségnek tartanak
-olykor zárkózott vagyok, de ha egyszer buli van, akkor mindent beleadok hogy jólérezzem magam és a körülöttem lévő emberek is
-szeretek segíteni az embereknek, de mindig csak rosszat kapok vissza tőlük..
-szeretek új dolgokat felfedezni..új infókat gyűjteni..osztály társaim ezek miatt strébernek és beképzeltnek tartanak, pedig egyáltalán nem vagyok az
-szabadon szeretnék élni..utálom ha zaklatak, ha belebeszélnek abba, amit csinálok.szeretem a dolgaimat egyedül elintézni
- szeretek ismerkedni idegen helyen
-bátor vagyok
-néha a negatív kritikáim miatt mondanak le mások..lehet hogy ennyire pesszimista lennék?...
- próbálok változtatni magamon..
-utálom a megszokott dolgokat..
-imádok szervezkedni, szeretem ha szeretnek(vagyis szeretném..)
-néha úgy érzem, a saját családom is ellenem fordul
-vannak néha olyan beszólásaim, amiket nem gondolok komolyan..nem vagyok elég megfontolt
-ami nyomja a lelkem azt kimondom..nélha többet is, mitn amennyit kellene.. A titkaimat is néha kifecsegem..pedig nem akarom de ha egyszer beszélni kezdek, ez jön magától..
Mit gondoltok? Mit csináljak? Változtassak magamon?
Egyébként 15 éves vagyok, lány.
Hát szerintem már meg is válaszoltad, hogy esetleg mi zavarhat másokat. Az a rossz, hogyha egyszer vmilyen tulajdonságod miatt negatív kritika alakul ki rólad, akkor ez egyre csak fokozódik: pl. írtad h szeretsz szervezkedni... ha valaki nem bír téged, ezt a szervezkedést majd tök idegesítőnek fogja tartani, mert előtte már vmi miatt unszimpatikus lettél neki.
Tanuld meg, hogy nem mondhatsz el mindent másoknak magadról, mint h hiszel ebben meg abban, mert mindig kell vki akit ki lehet beszélni, és csak okot adsz nekik. Azok közül akik azt mondják rád, h különc vagy amiatt, hogy hiszel a szellemekben, egy csomóan vannak akik szintén hisznek, csak egyszerűen jól esik hogyha valakit kinevethetnek...
Kilencedikbe nekem is hasonló problémáim voltak...aztán megtanultam, hogy kinek mit és mennyit mondhatok.. ma pedig azokkkal vagyok a leginkább jóban akik akkor hülyének néztek...:)
Én is ugyan ilyen vagyok. 13/L
Én is tettem már fel hasonló kérdés és többen azt tanácsolták,hogy fogadjam el magam így ahogy vagyok....
Ez "kifecsegős" dolog engem nagyon idegesít...össze-vissza szoktam beszélni,elmondok magamról mindent,pedig nem is akarok.Szeretet hiányom van,sokszor magamba fordulok,úgy érzem utálnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!