Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez 20 évesen?

Normális ez 20 évesen?

Figyelt kérdés
Kimentünk apával a telekre valamelyik nap, én meg elkezdtem fára mászni, minél több mászási technikát találtam ki, meg próbálgattam, hogy "na, vajon erről az ágról le merek ugrani?" és ott ugráltam le a fákról meg szaladgáltam a békák után, meg cseresznye maggal köpködtem a vizes hordót (hogy eltaláljam azt a négyzetet, ami van rajta) és egész végig röhögcséltem, de otthon belegondoltam, hogy van, aki ennyi idősen már gyereket szül!! :S Leszek én valaha normális nő? Milyen férfinek kéne ilyen nő?? :(((((
2011. jún. 20. 23:27
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!! Mennyi "hülye" van! :DDDD Nem is hittem volna, jófejek vagytok ti is! ;D
2011. jún. 21. 00:48
 22/30 anonim ***** válasza:
00:20: pedig ezzel le is tesztelheted az embereket, ki érdemli meg a bizalmadat. Hogy mennyire tartják tiszteletben a gondolkodásodat, ízlésedet stb., akkor is, ha számukra hülyeségnek tűnik.
2011. jún. 21. 01:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:20

Most komolyan ezen akadt ki az akkori párod? Apám, de egy karót nyelt alak lehetett...

2011. jún. 21. 03:42
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyám 50 fölött, nagymamaként, ugyanilyen, mint te :D

És mindenki szereti. Szóval ez jó tulajdonság :), ha tudod, hogy mikor szabad, és mikor kéne komolynak lenni.

2011. jún. 21. 06:48
 25/30 Srapnel ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok és szeretem az ilyen nőket, csak a rohadt életbe, nagyon kevés van belőlük...
2011. jún. 21. 08:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapi 23:41 es vagyok, kérem, aki lepontozott, legalább magyarázatot adjon, mert fáj nagyon, hogy olyan a válaszom, mint a többinek, és nem tudom, mivel érdemeltem ki...
2011. jún. 21. 11:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

nem normális, de szerintem valahol szerencsés.

valóban ritka dolog az életvidám ember.

szerintem bármilyen férfinak kelhet, akinek ez tetszik, és szerintem sok ilyen van, főleg az idősebb férfiak keresik a fiatalabb nőkben az elveszett gyerekségüket.

2011. jún. 21. 11:36
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszi :) Úgyis bejönnek az "idősebb" férfiak :D Mármint a tőlem idősebbek, nem az abszolút értelemben vett idős, szóval ilyen 28-33 körüliek :D:D
2011. jún. 21. 17:38
 29/30 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok:-)

Örülök, hogy vannak még ilyenek. Nekem a legjobb barátnőm is ilyen, és teljesen egy összhangban vagyunk egymással.

Szerintem ne is legyél más, ha te így érzed jól magad. És mint írták előttem is, hogy az a legjobb, ha valakiben megmarad egy kis töredéke a gyermeki énjének. Mert így lehet igazán élvezni az életet, hogy a legapróbb dolgokon is nevetni és meglátni a kisebb dolgokban is a szépet. A lélek így lesz teljes.

Én egyébként a játszótéren kezdtem el mászkálni, gyerekkoromban is mindig szerettem fára mászni, vagy mászókára ilyen helyekre. Most sincs másképp. Tuti, hogy ha lenne egy felújított játszótér ahol nagyon sok mászóka van én kipróbálnám. Másnak lehetséges, hogy elég gyerekesnek tűnök , de ugyanakkor tudok komoly is lenni. Máskor meg ezen lepődnek meg, hogy jé ennek van véleménye is erről arról, meg tud komoly is lenni. :-)

Maradj ilyen én azt mondom;-)

üdv.

2011. jún. 21. 22:17
 30/30 A kérdező kommentje:
kösziszépen:)))
2011. jún. 22. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!