Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez 20 évesen?

Normális ez 20 évesen?

Figyelt kérdés
Kimentünk apával a telekre valamelyik nap, én meg elkezdtem fára mászni, minél több mászási technikát találtam ki, meg próbálgattam, hogy "na, vajon erről az ágról le merek ugrani?" és ott ugráltam le a fákról meg szaladgáltam a békák után, meg cseresznye maggal köpködtem a vizes hordót (hogy eltaláljam azt a négyzetet, ami van rajta) és egész végig röhögcséltem, de otthon belegondoltam, hogy van, aki ennyi idősen már gyereket szül!! :S Leszek én valaha normális nő? Milyen férfinek kéne ilyen nő?? :(((((
2011. jún. 20. 23:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Gyerekekkel fogok dolgozni majd, szóval nagy eséllyel ilyen is maradok... :D
2011. jún. 20. 23:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, csak hogy a te párhuzamodnál maradjunk, hogy van, aki ennyi idősen már gyereket szül; nos én pl. 20 évesen szültem. Most 24 vagyok. És simán tudok ennyit idétlenkedni :D Mondjuk én nem tudok fára mászni, gyerekkoromban sem tudtam :) De pl. ma találtunk a gyerekkel egy eperfát (más néven szederfát, nem tudom, ki tudja, melyikre gondolok), csak az alsó ágait már lelegelték ahogy láttam, na én fél órát ugráltam, hogy le tudjak szedni egyet kettőt, szerintem kissé hülyének néztek az utcán, ahogy ott ugrándozom, de teszek rá magasról, nekünk tök szórakoztató volt :)

Különben még sose hallottam senkitől, hogy én ne lennék "normális nő", maximum azt szokták megkérdezni, hogy hogy szorult belém ennyi energia. De ha rám néz valaki, aztán a fiamra, akit még menni senki nem látott, csak rohanni, akkor már érteni szokták, hogy valószínűleg valamiféle rokonságban vagyunk :)))

2011. jún. 20. 23:43
 13/30 anonim ***** válasza:
73%

jó fej lehetsz :D ugyanilyen vagyok én is

ne aggódj :D

20L

2011. jún. 20. 23:44
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:39

Dettó!! :) Az arcrajzolás a gyömölcsöknek, játék a kajával.stb. Van, hogy csak átkarol erősen a férjem és mindenfélét táncolunk, és bohóckodunk hangos zenére a nappaliban, vagy a kertben... :)))

23:40 voltam. :)

2011. jún. 20. 23:45
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem mindennapos, de örülhetsz, hogy ki tudsz kapcsolni néha a mindennapokból. Jó, hogy ilyen a természeted.
2011. jún. 20. 23:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Enyit én is lebolondozok simán (veled egyidős), és az utcán táncolás a kedvenc hobbim. :-))))) A múltkor megkértek hogy párosítsak zoknikat. Belém bújt a kisördög, és csak úgy random összearaktam kettesével. Ráadásul nálunk összetekerve tárolják őket, szóval ezt meg se tudod,amíg fel nem akarod venni. És igen, a barátom röhögött, amikor a harmadik felemás zoknit tekerte ki. :-DDDDD Ő meg orgonabokor mellett ugrált, hogy virágot szedjen nekem. :-P Néha legózunk is, vagy kisautózunk... na ez már tényleg gyerekes, mi?

A szmájlirajzolás köt jó ¨tolet, assze mindjárt emgyek is, és kézbe veszem a tojásokat....

2011. jún. 20. 23:53
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj, hogy tudod jól érezni magad :)
2011. jún. 20. 23:59
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Még az óvodában vagy az első osztályban volt, hogy nem értékelték a kreativitásomat. Egyenes vonalakat kellett volna húzni. Vicces kedvemben voltam, és sormintákat rajzoltam.
2011. jún. 21. 00:05
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, és szintén szoktam gondolkodni rajta mikor növök fel végre.. xD de ha én így érzem jól magam, nem változok meg csak azért , mert pár korombeli eljátssza a komoly dámát és talán furcsán néz rám :D

21L

2011. jún. 21. 00:14
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, de az első barátom nem értékelte. Mikor sétáltunk egy tóparton, én leültem a fűbe virágot szedni (alkalmas, romantikus pillanat lett volna), azt hittem, majd mellém ül ő is, és hülyéskedhetünk egy jót, de nem, ott akart hagyni, hogy ne idétlenkedjek, meg ne gyerekeskedjek, ezen nagyon meglepődtem, leszidta a fejem, jól összevesztünk, aztán még kibékültünk, és igaz, nem pont emiatt, de utána elég hamar szakítottunk, és a mai napig nem bánom.

Én még most is ilyen lennék, ha el tudnám magam engedni, de azóta nem nagyon merem senkivel. Talán egyszer, ha annyira megbízok vkiben, akkor igen, de bennem van az, hogy az emberek nagy része ezt félreérti tőlem, hogy 25 éves vagyok, így inkább hagyom, mielőtt komplett hülyének néznek.

2011. jún. 21. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!