Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez 20 évesen?

Normális ez 20 évesen?

Figyelt kérdés
Kimentünk apával a telekre valamelyik nap, én meg elkezdtem fára mászni, minél több mászási technikát találtam ki, meg próbálgattam, hogy "na, vajon erről az ágról le merek ugrani?" és ott ugráltam le a fákról meg szaladgáltam a békák után, meg cseresznye maggal köpködtem a vizes hordót (hogy eltaláljam azt a négyzetet, ami van rajta) és egész végig röhögcséltem, de otthon belegondoltam, hogy van, aki ennyi idősen már gyereket szül!! :S Leszek én valaha normális nő? Milyen férfinek kéne ilyen nő?? :(((((
2011. jún. 20. 23:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Örülhetnél, hogy ilyen életvidám vagy. Sohasem leszünk túl öregek a hülyéskedéshez.
2011. jún. 20. 23:32
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Ugyan már 50 évesen még szitával hordom a vizet!!!:))))))
2011. jún. 20. 23:34
 3/30 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
86%
Szerintem tök jó fej vagy!
2011. jún. 20. 23:35
 4/30 anonim ***** válasza:
88%

:D:D:D ne tudd meg, ha két ilyen ember összekerül (Nő és Férfi)...na mi kb. ilyenek vagyunk a párommal és örvendek mert mindig van min nevetnem:)

Egyszer majd ha lesz gyermekünk talán felnövünk mi is:)

(Egyébként kellően tudunk komolyak lenni is ha kell, annál is inkább, hogy a párom orvosis:D na összeegyeztethető?:P)

21-L

2011. jún. 20. 23:35
 5/30 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
2011. jún. 20. 23:36
 6/30 anonim ***** válasza:
83%

Nyugiiiiiiii! Az én barátom pont azt szerette bennem, hogy ilyen kis "aranyos" vagyok. Azt hogy gyerekes azt sosem mondta, mert gyűlölöm azt a szót!

Vannak akik szeretik az olyat ha vkiben meg van ez a gyermeki báj. Más gyereket szül ennyi idősen? Hát a többség sajnos nem tervezte...

De amúgy biztosan komolyodsz majd.

2011. jún. 20. 23:37
 7/30 anonim ***** válasza:
81%

Mit értesz normális nő alatt? Azt, aki fapofával mászkál egy hotel halljában és megvetően mér végig mindenkit, aki szerinte közönségesen öltözik, hangos, nem elegáns, akármi?

Ez csak egy típus.

A te típusod is létezik, a bolondozás nem zárja ki azt, hogy komolyan állj hozzá az élet azon területeihez, amik azt megkövetelik. Az én családomban még az öregasszonyok is poénkodnak ilyesmikkel, fiatalabbak meg pláne!:) Kevesen gondolnák, hogy a felelősség mintapéldánya (apám) és a higgadtság megtestesült mása (én) szabadidejében vízzel töltött fecskendővel meg pohárral kergetik egymást a lakásban, mert épp olyanjuk van:) (És nem is szóltam a sógoromról, aki bár tudományos pályát választott, mégsem képes lemondani kukoricaparittyájáról, és kedvelt áldozatai vagyunk mi, csajok..:S

Vagy mikor valamelyikünknek eszébe jut mosolygós arcokat vésni a gyümölcskosárban pihenő almákra.. vagy nagy szemeket rajzolni a hűtőszekrényben a tojásokra.. esetleg kicserélni a sót és a cukrot.. és hasonlók:) amúgy a legfiatalabb is közülünk sok évvel idősebb nálad, úgyhogy nem hinném, hogy aggódnod kellene!:D

Egy magadhoz való férfival olyan életed lehet, hogy azt nagyon sokan fogják irigyelni!:D

2011. jún. 20. 23:39
 8/30 anonim ***** válasza:
78%

Szia!!

Én 23 vagyok és van férjem, most várjuk az első babánkat, de ettől függetlenül ugyan ilyenek vagyunk. Jó, fára per pill most nem mászok pocakkal, :) de mi is egy csomót ökörködünk, úgymond. Én nem is tudnám elképzelni az életemet besavanyodva. A férjem 10 évvel idősebb nálam, mégis egy nagy gyerek. :) De én nagyon szeretem, hogy Ő ilyet!

2011. jún. 20. 23:40
 9/30 anonim ***** válasza:
78%

Na, pont az ilyen emberek teszik szebbé a világot :)

Én a férjemmel olyan lükeségekben vagyok benne, hogy sokszor magunkon röhögünk, pedig pocakos vagyok, még szokta is mondani, hogy -milyen lüke szülei lesznek ennek a gyereknek? Aztán nevetünk tovább... Tudod, az a fontos, hogy ne veszítsd el a gyermeki lelkesedésed :) Ha tudsz komoly is lenni, akkor semmi hiba. Ott a baj, ha valaki csak komoly, és nem tud lazítani.

2011. jún. 20. 23:41
 10/30 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató :) Hát azzal szerencsére nincs gond, hogy ne tudnék komoly lenni, mert hülye azért nem vagyok ;D
2011. jún. 20. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!