Normális ez 20 évesen?
:D:D:D ne tudd meg, ha két ilyen ember összekerül (Nő és Férfi)...na mi kb. ilyenek vagyunk a párommal és örvendek mert mindig van min nevetnem:)
Egyszer majd ha lesz gyermekünk talán felnövünk mi is:)
(Egyébként kellően tudunk komolyak lenni is ha kell, annál is inkább, hogy a párom orvosis:D na összeegyeztethető?:P)
21-L
Nyugiiiiiiii! Az én barátom pont azt szerette bennem, hogy ilyen kis "aranyos" vagyok. Azt hogy gyerekes azt sosem mondta, mert gyűlölöm azt a szót!
Vannak akik szeretik az olyat ha vkiben meg van ez a gyermeki báj. Más gyereket szül ennyi idősen? Hát a többség sajnos nem tervezte...
De amúgy biztosan komolyodsz majd.
Mit értesz normális nő alatt? Azt, aki fapofával mászkál egy hotel halljában és megvetően mér végig mindenkit, aki szerinte közönségesen öltözik, hangos, nem elegáns, akármi?
Ez csak egy típus.
A te típusod is létezik, a bolondozás nem zárja ki azt, hogy komolyan állj hozzá az élet azon területeihez, amik azt megkövetelik. Az én családomban még az öregasszonyok is poénkodnak ilyesmikkel, fiatalabbak meg pláne!:) Kevesen gondolnák, hogy a felelősség mintapéldánya (apám) és a higgadtság megtestesült mása (én) szabadidejében vízzel töltött fecskendővel meg pohárral kergetik egymást a lakásban, mert épp olyanjuk van:) (És nem is szóltam a sógoromról, aki bár tudományos pályát választott, mégsem képes lemondani kukoricaparittyájáról, és kedvelt áldozatai vagyunk mi, csajok..:S
Vagy mikor valamelyikünknek eszébe jut mosolygós arcokat vésni a gyümölcskosárban pihenő almákra.. vagy nagy szemeket rajzolni a hűtőszekrényben a tojásokra.. esetleg kicserélni a sót és a cukrot.. és hasonlók:) amúgy a legfiatalabb is közülünk sok évvel idősebb nálad, úgyhogy nem hinném, hogy aggódnod kellene!:D
Egy magadhoz való férfival olyan életed lehet, hogy azt nagyon sokan fogják irigyelni!:D
Szia!!
Én 23 vagyok és van férjem, most várjuk az első babánkat, de ettől függetlenül ugyan ilyenek vagyunk. Jó, fára per pill most nem mászok pocakkal, :) de mi is egy csomót ökörködünk, úgymond. Én nem is tudnám elképzelni az életemet besavanyodva. A férjem 10 évvel idősebb nálam, mégis egy nagy gyerek. :) De én nagyon szeretem, hogy Ő ilyet!
Na, pont az ilyen emberek teszik szebbé a világot :)
Én a férjemmel olyan lükeségekben vagyok benne, hogy sokszor magunkon röhögünk, pedig pocakos vagyok, még szokta is mondani, hogy -milyen lüke szülei lesznek ennek a gyereknek? Aztán nevetünk tovább... Tudod, az a fontos, hogy ne veszítsd el a gyermeki lelkesedésed :) Ha tudsz komoly is lenni, akkor semmi hiba. Ott a baj, ha valaki csak komoly, és nem tud lazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!