Mit csináljak? Tudom, hogy kamaszkor, de akkor is
16/L vagyok. Kicsit hosszú lesz, de ki kell adnom magamból.
Engem az emberek nem nagyon vettek észre, kis visszahúzódó kamaszlány voltam, aztán sikerült megnyílnom, barátok stb.
De egyszerűen szeretem ha sajnálnak, ha beteg vagyok, mert akkor érdeklődnek, szeretem, ha pl bevan kötve a lábam, hogy megkérdezzék mi va, szeretek panaszkodni, mert tudom, hogy akkor figyelnek rám..És ez szánalmas:( Órákat tudok beszélni a panaszaimról, és emiatt is bűntudatom van, ugyanakkor annyira bennem van az, hogy HAHÓ vegyetek észre!
Nem bírok egyedül megkűzdeni a problémáimmal, gyáva ember vagyok, vannak dolgok, amiket MEG AKAROK tenni, de annyira gyáva vagyok, hogy nem is tudom..
Annyira bennem van az az érzés, hogy élni akarok, de meg akar szűnni egy időre, hogy minden megálljon, ne legyen Én, hanem úgy megszűnni egy kicsit létezni.
Volt egy nagyon nagy családi gondm, amit túlvészeltem a barátok segítségével, mostmár megoldódott, viszont jönnek az újabbak, nagyon szeretethiányom van, legalábbis úgy érzem, vágyom arra, hogy legyen valaki mellettem aki megölel..Van egy fiú ismerősöm, aki megtetszett, egy városban lakunk, de elfog költözni. Meg akarom modnani neki, hogy etstzik, de nem megy, de mégis megakarom, és nem bírok elszámolni a bűntudattal ami felemészt, hogy hogy lehetek ilyen ember, aki ennyire nem képes, és ha nem mondom el akkor a bűntudat felfog emészteni.
Mit csináljak, hogy lelkileg helyre jöjjek? Lehet, hogy ez is most nagyons ajnáltató szövegnek hangzik, lehurrogást nem kérek, de úgy érzem lelkileg valami nagyon nincs rendben...
Ha bármi tanácsotok lenne, hogy kapjam össze magam, megköszönném.
*van
*sajnáltató
*gondom
Elöször is:ne légy negativ,ne a rossz dolgokat mondd el másoknak,mert ezáltal a negativ energiáidat adod tovább,és ettöl mindenki megriad h te csak panaszkodsz,és igy valoban nem fog senki se szeretni.
Ha nem mersz beszélni a sráccal,kezdd fb-on,msn-en,csak simán beszélgessetek először mindenféléröl.aztán majd alakul...
Köszi a válaszodat!
Van, hogy sikerül pozitívan állnom a dolgokhoz, de mikor itthon vagyok egubózok, meg rámjönnek ilyen pillanatok, elég gyakran, és olyankor muszáj a negatívumokat kibeszélnem, meg kisírnom magamat, hogy megkönnyebbüljek.
A sráccal olyan fura viszonyunk van, beszélgetünk, nézzük a másikat, néha zavarban is vagyunk, és el szeretném mondani tényleg, gondolkoztam már azon, hogy személyesen, levélben, haveron keresztül, net, találkára hívom mikor csak ketten vagyunk, mindenen, és leragadok az elmélet résznél..
menj el gyónni
nem egy idióta térítő vagyok
hallottam több sikersztorit olyanoktól, akiknek olyan problémáik voltak ,hogy pszihológushoz jártak, de az sem segített neki
egy barátjuk/ismerősük rábeszélte őket a gyónásra és az téll segített
lelkileg megkönnyebbültek és onnantól sokkal könnyebb volt megküzdeni a problémájukkal
de ha neked nem segít,akkor mit veszítesz? pár órát a boldogtatlan életedből?
Szerintem próbáld elfogadni magad olyannak,amilyen vagy:)
15/L
Köszi a válaszotokat! Lhet, hogy ki fogom próbálni a gyónást, és a pszichológust is, azon már rég gondolkodom.
Próbálom elfogadni önmagam, csak annyi kétely meg kérdés van bennem, a legapróbb pillanatokban olyan kérdéseket tudnék néha feltenni, hogy már magam is meglepődöm:)
Pesszimista az, aki panaszkodik a zajra, amikor a lehetőség kopogtat.
ne panaszkodj a zajra...:)
az elsőnek tényleg igaza van. pozitívan mindenhez!azt fogják hinni, hogy te csak panaszkodni tudsz.legyél vidám, és mosolyogj sokat.:)
és a fiúval kapcsolatba...én is nagyon félős vagyok ilyen téren:$ de ha elköltözik nincs veszteni valód.mert ha esetleg ő nem gondol így rád, nem tetszel neki, akkor sincs semmibaj nem nagyon fogod látni többet. de ha mégis, akkor amíg még ottlakik, sőt talán még utána is tudjátok tartani a kapcsolatot.
"Néha nagyon nyomasztó az élet. Olyan érzés, mint amikor beleszeretsz valakibe, de az nem viszonozza, vagy mint amikor a legjobb barátod magadra hagy.. Ahogy már mondtam, a szabály így hangzik: Pörgesd fel magad!"
ha levagyok lombozódva, ez eszembejut és igyekszem "felpörgetni magam":)
(bocsii imádom az idézeteket:$)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!