Ez csak a kamaszkor ártalma?
Nem tudok beszélgetni senkivel sem. Visszahúzódó vagyok és zárkózott. És úgy érzem, hogy nem tudok barátkozni, mert nem megy a beszélgetés?
Ki fogom ezt nőni? Ez csak a korom miatt van? Mással is volt ilyen,ugye? :(
14 éves lány
Szia!
Hát, lehet hogy ilyen az egyéniséged. :S
Nekem is ilyen volt... 18 leszek pár hónap múlva... 16 évesen, nagyon zárkózott voltam, tényleg nem sokat beszélgettem senkivel. De aztán vhogy ez elmúlt. És ha visszatekintek arra az időszakra, észreveszem, hogy " fúú, o_o de zárkózott voltam :O " és mostmár sokan mondják, hogy sokkal nyitottabb vagyok...
Talán azért van ez nálad, mert nincs sok barátod.
Itt a nyár, menjetek el bulizni pár barátnőddel.[Gondolom van egy pár :] ] Biztos, hogy ott is szereztek új ismerősöket. :D
De lehet, az is, hogy otthon nincs kivel beszélgetni, megosztani a problémáidat... és így kihat Rád!
Vagy egyszerre mindkettő. xD Am ha szeretnél beszélgetni, akkor írj e-mailt nyugodtan! :]
Szia!
Ha szeretnél beszélgetni írj privit.
vagy vegyél felmsn-re:bartaevelin@msn.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!