Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Ez a...

Miért vagyok ilyen? Ez a kamaszkor velejárója?

Figyelt kérdés

Kérdésem kicsit összetett.

Azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha pl. van egy fiú, aki érdekel, de én nem jövök be neki, akkor egyszerűen nem bírom ki, hogy ne flörtöljek vele, azt akarom hogy bejöjjek neki. Persze ez csak olyanra igaz, akinek nincs barátnője. De mikor kiderül, hogy én is tetszem neki, akkor már nem is izgat. Egyszerűen unalmasnak találom.

Vagy ha jobb iskolába jár, mint én, akkor azért nem jó, mert "okosabb nálam", ha viszont rosszabb iskolába, akkor pedig "nem süllyedhetek az ő szintjére".

Vaaaagy pl. ha gazdag, akkor az nem jó, mert hogy jaj mi csak átlagos anyagi helyzetűek vagyunk, ha viszont szegény, akkor meg azon járna az agyam folyton...

És ez mindennel így van. Ami van, az sosem jó, mindig mást szeretnék. Most mondjuk van egy fiú, akivel járok, de csak rövid ideje, és komolyan már most azon jár az agyam, hogy milyen szöveggel rázzam le, mert megbántani nem akarom, szeretném ha megmaradna barátnak, mert ez a kapcsolat is barátságból indult. Eddig érdekelt, érdekes embernek tartottam, de most meg már unalmasnak látom... És annyira utálom hogy ez van. Hát nem tudok megszeretni majd senkit? A barátnőm szerint még nem tudok kötődni senkihez, csak a kalandot keresem. Persze nem az egy éjszakás kalandokat, hiszen szűz vagyok és nem r*banc...

Belegondoltam, hogy ugye még nem voltam szerelmes, így nem tudom, hogy milyen csodálatos érzés, mint más, aki már volt szerelmes, ő tudja, hogy az a legjobb dolog a világon és az mindig keresi azt a személyt, akivel újra érezheti. Szinte soha, vagy csak nagyon néha érzem azt, hogy most jó lenne valakihez odabújni. Ha problémám van, azt megbeszélhetem az anyukámmal vagy a barátnőmmel. Így csak azt látom, hogy minek is egy kapcsolat? Csak a probléma lenne vele. Pedig én is szeretnék már szerelmes lenni, de az érzést keresem, nem azt akivel ez megvalósulhat...

Tudom, hogy kicsit össze-vissza írtam, de most ezek az érzések kavarognak bennem. Tehát az teljesen normális dolog, hogy nagyon nehezen döntök, sosem tudom mit szeretnék és sosem jó az, ami van? Ez hozzátartozik a kamaszkorhoz?

2009. okt. 23. 16:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaj, elfelejtettem odaírni a koromat: 16 éves lány vagyok.
2009. okt. 23. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
pontosan tudom mire gondolsz :S mintha én irtam volna.. sajnos én sem tudom mit lehetne tenni :((
2009. okt. 23. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igyvagyok vele en is...en se tudom, sajnos meg nem jottem ra mit lehetne tenni ezellen...:S

en 17 vagyok es szinten lany

2009. okt. 23. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
így vagyok vele én is, bár 14 éves vagyok. érzem, van egy fiú, aki az igazi lenne. de reménytelen.... :'( csak a nevét tudom :'(
2009. okt. 27. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem: A személyiséged kialakulóban van, és mindenre vágysz, ha ott van akkor meg nem kell.

Ha nem érzed vonzónak azt a fiút, akkor ne járj vele kényszerből.

A baránődnek igaza van, a kalandra vágysz. Hát keresd a kalandokat, persze ésszel... Aztán előbb utóbb majd megnyugszol. És akkor jöhet a szerelem.

2009. okt. 27. 20:18
 6/6 anonim válasza:

Örülök, hogy ilyen jól látod a helyzetedet. Az idő mindent magold. Gondolkozz sokat, azzal érettebb leszel. Tudom, hogy nehéz várni, de megéri. Én is azt hittem 16 évesen, hogy már voltam pár srácba szerelmes, aztán 17 évesen lecsapott rám egy olyan vihar, ami után azt kellett mondjam, hogy az eddigiek csak enyhe vonzalmak voltak. Most ő a férjem 15 éve.

Egy fontos dolog: nagyon alaposan és igen józanul megnéztem, miféle tulajdonságokkal rendelkezik a "viharom". Csak akkor hagytam tombolni, mikor az eszem már jóváhagyta.

2009. okt. 28. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!