Hogy küzdöttetek meg a kamaszkor és a fiatal felnőttség közötti időszakkal?
Ami leírsz az egy természetes folyamat: akkor ha!
Szóval a serdülőkorban az ember addigi én-képe széttöredezik korábban ilyen kérdései voltak magához:Szeretnek-e a szüleim? Szeretnek-e a társaim
A serdülés évei alatt ezek a érdések megválzoznak: Mi legyek?hol tanuljak tovább? Nő vagyok? Férfi Vagyok? Nem vagyok már gyerek! sem felnőtt!Megjelenik az én ideál-a vágyott kép amit elérni szeretne. A kérdéseidre megtaláltad már a választ vagy más találta meg helyetted?A kérdésem az lenne, hogy ki választotta ki számodra az elérendő ideált? Ki mondta meg, hogy hova menj tanulni? A kortárs csoportnak is hatalmas befolyása van de a szülőnek még inkább. A választ én nem fogom megadni a kérdésedre a válaszokat neked kell megtalálnod! Amíg mások mondják meg mit csinálj, hova menj, hogy kellene kinézned, hogy kellene viselkedned addig ez az állapot fog tartani. Olvass könyvet a témában és próbáld megtalálni a saját válaszaidat a saját kérdéseidre.
szia, reméltem, legalább egy választ fogok kapni a kérdésemre:) köszi!
szerintem már kezdem megtalálni ezeket a válaszokat, csak nem akarom őket elfogadni, vagy nem tudom felfogni (?) a súlyukat.
amúgy nem mások irányítanak, persze talán valamilyen szinten igen, de nem számottevő. az utat amit elterveztem magamnak, attól félek, mivel elég nehéz út:S nem egy hétköznapi foglalkozást választottam magamnak, nem akarom leírni mit, de kb a színészethez tudnám hasonlítani. már erre vágyom gyerekkorom óta, és most, hogy beteljesülni látszik, megijedtem tőle, és visszavágynék a gyerek ill. tinikorba. lehet ezért nem tudom elengedni..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!