Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez a kamaszkor miatt van?

Ez a kamaszkor miatt van?

Figyelt kérdés

KÉRLEK SEGÍTSETEK, NAGYON FÉLEK!!!!

1.Nincs önbizalmam. Nem tudok beszélgetni, vagy csak nehezen. Azt hiszem, hogy ronda vagyok.

2.Egyszerűen cikinek érzek mindent amit csinálok. Félek az ismerkedéstől, hogy nem fogok tudni beszélgetni!! Utálok megnyilvánulni mindenki előtt.

Velem van a baj dokihoz kéne mennem? De nem vagyok őrült!!! Mit tegyek?????

Kérlek mind a kettőre válaszoljatok!! SEGÍTSETEK!!

14 L

2010. márc. 25. 20:00
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy csak egyszerűen bemesélem magamnak??

Jaj van még egy dolog, Egyszerűen vannak a suliban ilyen menőbb csajok és hát nem tom de tartok tőlük, de mégis olyan akarok lenni mint ők mert ő nekik van önbizalmuk és mindenkivel tudnak beszélgetni!! SEGÍTSETEK MIT TEGYEK??

2010. márc. 25. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy őrült:'D

Ne figyelj a többiekre, mond ki amit gondolsz, és tedd azt ami jól esik, így is lesznek emberek akik szeretnek majd, akik meg nem fogadják el hogy te ilyen vagy, azokkal meg nem kell foglalkozni. Egyszerűen csak próbáld meg azt, hogy ne érdekeljen mások véleménye. Nem fog menni 1-2 nap alatt, de hajrá:)

2010. márc. 25. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Aki nem kockáztat, nem is nyer!
2010. márc. 25. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

a menő csajos dolgot értem. ne próbálj meg teljesen ugyanolyan lenni mint ők..a magabiztosságukat próbáld meg leutánozni. ők sem tökéletesek, hidd el.

nem olyan nehéz, nekem is ment.

5/8 anonim ***** válasza:
mármint az első előző:D
 6/8 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy őrült.

Tudod akik írtoznak a kígyóktól,azok is úgy győzik le a félelmüket,hogy kígyók közzé mennek.

Neked is el kéne kezdened ismerkedni.

Hajrá! ;)

2010. márc. 26. 08:26
 7/8 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM!! :)

Majd valahogy megpróbálom

2010. márc. 26. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, de csak rövid ideig, 1-2 évvel ezelőtt. ( most vagyok 14 ) És elmúlt, legaábbis rájöttem, hogy a többieknek nincs semmi bajuk velem, és ezután már semmi probléma nem volt :)
2010. márc. 26. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!