Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek magatokról?

Mi a véleményetek magatokról?

Figyelt kérdés
Ugy értem elégedettek vagytok vagy nem és mi teccik magatokban és mi nem.
2011. máj. 24. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Küllem: Elég sok felesleg van rajtam (159 centimhez vagyok 76 kg), sápadt és ragyás a bőröm, karikásak a szemeim (gyárilag ilyenek), könnyen zsírosodik a hajam és a színével sem vagyok elégedett, illetve lúdtalpas is vagyok.

Jellem: Mások visszajelzései alapján rendkívül faragatlan, bunkó stílusom van, ráadásul tudok baromi szemét is lenni. Ezen kívül rendelkezem enyhe szociális fóbiával is, hipochonder vagyok, paranoiás és az agyszüleményeim nem teszik lehetővé a nyugodt alvást.

De azért összességében meg vagyok elégedve magammal.:D

2011. máj. 25. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok elégedve. Belsőleg vagyok amilyen vagyok, aki szeret, így szeret. Elég vékony vagyok, de rástartoltam a gyúrásra, úgyhogy szerintem az is jó lesz. Csajozás...inkább hagyjuk, de biztos lesz majd valaki, akinek így tetszem. Mindent összevetve elégedett vagyok magammal. :)
2011. máj. 25. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Tetszik:

-külső: göndör hajam, mert különleges, ma mindenki vasalja, az enyém meg természetes^^, a kéz- és lábfejem, mert picik és nőiesek, az alacsonyságomat, mert csak:D Van 2 farkasfogam^^

-belső: nagyon empatikus és toleráns vagyok, alapvetően altruista jellem, de nem mártírkodó. Jó ízlésem van, és nagyon tudok szeretni.

Nem tetszik:

-külső: narancsbőrös a fenekem és a combom, elég husis vagyok, főleg a hasam zavar. Kicsit sárgák a fogaim. Minden próbálkozásom ellenére nem tudom megzabolázni a szemöldököm.

-belső: hangulatember vagyok, roppant szeszélyes, könnyen felkapom a vizet. Gyakran provokálok.

Egyértelműen elégedett vagyok magammal, így sokkal könnyebb az életem, mintha folyton csak vernyákolnék. Jól érzem magam a bőrömben.

18L

2011. máj. 26. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: Ronda vagyok, az egyik legcsúnyább azok közül, akiket naponta látok, utálom hogy ilyennek kell lennem.

Belső: szánalmasan viselkedem, éretlenül sokszor, bunkó vagyok és egoista, soha nem tudok jól csinálni valamit, nagyon nem ebbe a világba tartozom... Pedig vannak barátaim, szeretem is őket, csak... El nem tudom képzelni, egyáltalán miért állnak még szóba velem.

2011. máj. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!