Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok, ti csinálnátok ilyen...

Lányok, ti csinálnátok ilyen esetben fehérneműs képet magatokról?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel nagyon jól összeismerkedtem a neten ,találkozni szeretne velem.de megkért rá h csináljak neki egy fehérneműs képet.azt is megígérte h csak megnézi aztán ki is törli.sztetek belemenjek vagy inkább ne?lányok ti mit csinálnátok?
2009. okt. 18. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem mennék bele
2009. okt. 18. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
inkább ne. Ki tudja, mit fog vele tényleg csinálni, ne adj isten mondjuk, ha összebalhéztok. meg különben is, ha találkoztok, és összejöttök, úgyis fog fehérneműben látni. Türelem rózsát terem:);)
2009. okt. 18. 11:55
 3/8 anonim válasza:
94%
Küzdjön meg azét hogy téged fehérneműben láthasson, élőben! én nem mennék bele. Hisz nem is ismered még....
2009. okt. 18. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Arc nélkül esetleg. Csak a tested. Lehet nem akarja hogy valami százkilós átvágja.

És küzdjön meg?? Mirefel küzdene?

Csak direkt szivatásbl?

2009. okt. 18. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogyha konnyuvéru vagy akkor nyugodtan menj bele...

Figyelj, tolem már rengetegen kértek fehérnemus meg pucér képet, és hidd el, életemben nem csináltam magamról olyat!

Mégis már hogy gondolja ez a bunkó, csak a tested miatt akar veled találkozni? Gondolkozz má!

És hidd el, ha azt a képet elkuldod, akkor már soha le nem szeded az internetrol...

2009. okt. 18. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
én csinálnék. egy fehérneműs kép, ugyanojan mintha bikiniben lennék.
2009. okt. 18. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj bikiniset. Az ugyanannyit mutat, mégse kell esetleg évek múlva magyarázkodnod (pl ha tanárnak, óvónőnek, neadjisten politikusnak készülsz, rossz fényt vet rád, az tuti).

A srác kitörölheti a képed, de az emailszerverről más simán leszedheti és azt csinál vele, amit akar.

2009. okt. 18. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!