Meséljetek magatokról Milyenek vagytok?
Alapjában kissé zárkózott vagyok, néha egyedül a legjobb. De legtöbbször szívesen barátkozom, bár nem vagyok az a mindenkivel pacsizós típus, ha van kedvem vagy érdeklődnek felőlem, akkor bármiről el tudok beszélgetni. Az utóbbi fél évben célvesztett lettem, de néhány szerencsétlenségnek köszönhetően újra vannak célok, amikért teszek. Nincs szerelmem, ez számomra kissé fájó pont, hisz mint mindenki én is szeretnék szeretni és szeretve lenni. Ezzel csak az a gond, hogy nehezen tudok igazán megkedvelni valakit. (Sokáig mondták is rólam, hogy könnyen ítélek...ezt a negatívumomat kezdem levetkőzni, de szerelem terén nem tágítok az elvárásaimtól...legalább tudom mit akarok.)
Néhány negatívumtól eltekintve szerencsésnek tartom magamat, és ha teszek érte -és nem üt el a busz- akkor szép életem lehet. Most már látom, hogy tárt kapuk állnak előttem. Vagy most épp nagyon naív vagyok. :P
19/L
Én túl bonyolult vagyok. :P
(A többit személyesen.) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!