Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meséljetek magatokról Milyenek...

Meséljetek magatokról Milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Csak hogy legyen ember ismeretem, mit szerettek, hol szeretnétek élni, milyenek vagytok lényeg ez....
2009. aug. 30. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Vannak céljaim és mindig is voltak,kritikus vagyok és maximalista.Zárkózott vagyok és érzékeny.De jószívű,kedves és segítőkész is vagyok.Nem érdekel mi a terndy akkor se fogom szeretni Lady gagát és a cicanadrágot se semmi mást.Önmagam vagyok és kész.Régen mindig szomorú voltam emiatt hogy én ilyen különc és más vagyok.Meg divatból kezdtem el "szeretni" dolgokat.De mostmár leszarom ki mit gondol rólam.Én akkor is önmagam maradok ha nem leszek soha "menő".Szeretek olvasni,szeretem az állatokat,azt a zenét hallgatom ami tetszik.Nincsenek barátaim mivel én és az osztálytársaim 2 külön világ vagyunk.Talán majd lesznek de ha nem,hát nem.Ennyi.
2009. aug. 30. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
egyedül vagy?mit csinálsz a suliba?
2009. aug. 30. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
énis ilyen vagyok mint az első válaszoló
2009. aug. 31. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Alapjában kissé zárkózott vagyok, néha egyedül a legjobb. De legtöbbször szívesen barátkozom, bár nem vagyok az a mindenkivel pacsizós típus, ha van kedvem vagy érdeklődnek felőlem, akkor bármiről el tudok beszélgetni. Az utóbbi fél évben célvesztett lettem, de néhány szerencsétlenségnek köszönhetően újra vannak célok, amikért teszek. Nincs szerelmem, ez számomra kissé fájó pont, hisz mint mindenki én is szeretnék szeretni és szeretve lenni. Ezzel csak az a gond, hogy nehezen tudok igazán megkedvelni valakit. (Sokáig mondták is rólam, hogy könnyen ítélek...ezt a negatívumomat kezdem levetkőzni, de szerelem terén nem tágítok az elvárásaimtól...legalább tudom mit akarok.)

Néhány negatívumtól eltekintve szerencsésnek tartom magamat, és ha teszek érte -és nem üt el a busz- akkor szép életem lehet. Most már látom, hogy tárt kapuk állnak előttem. Vagy most épp nagyon naív vagyok. :P

19/L

2009. aug. 31. 00:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én túl bonyolult vagyok. :P

(A többit személyesen.) ;)

2009. aug. 31. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Kissé önző vagyok és egoista, sokat várok el egy pasitól, utálom ha el akarnak tartani, vagy pénzelni akarnak, és ha korlátoznak (nem vagyok csapodár vagy félrekavarós), folyton változtatom a frizurámat, mindig színesre lakkozom a körmeimet (mindegyik ujjam más-más színű, vagy két színt kenek felváltva), nem szeretek tévét nézni, társasozni és kártyázni viszont nagyon, nem szeretem ha hazudnak vagy átvernek, volt már hogy bosszút álltam, és szeretek saját készítésű dolgokat ajándékozni. Nem vagyok egyszerű eset.
2009. aug. 31. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Általában, ha ismeretlen emberek meglátnak, azt gondolják, hogy depressziós halálmadár vagyok, vagy egy balhés, verekedős lány, aki mindenkinek beszól meg mindenkiben beleök, pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnének:D Lökött vagyok, imádok barátkozni, és sokat mosolygok. Kicsit egoista vagyok, és állítólag nagyon önzetlen:D Szeretnék egy nagyvárosban élni, ahol nyüzsög az élet, de jól érzem magam itt is, a barátaim nagyon hiányoznának^^. Szeretnék fodrász lenni, imádok hajakat b*zerálni, festeni, vágni, úgyhogy saját személyi fodrászom vagyok;D Imádom a művészetet, főleg a festészetet. Szeretem a punkrockot, és a különleges zenéket (pl Ali project, érdemes meghallgatni!). Igazi hangulatember vagyok:D, és az az ember, akiben mindenki megbízik, mert lakat van a számon=^.^=
2009. aug. 31. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
én rossz ember vagyok.
2009. aug. 31. 22:41
 9/9 anonim válasza:
666
2010. jún. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!