Mi a véleményetek magatokról?
elégedetlen
Külső: alacsony vagyok, lehetne több hajam
belső: gyűlölöm az emberek többségét, a butaságot és a rinyálást.
17/L
én jól érzem magam csak egy hiba van.:/
eddig jól ment a tanulás,minden rendben volt és most hirtelen 2-es dogákat írok :'(
Külső: nem tetszik hogy a testemhez képest nagy fenekem van, túl sápadt vagyok és vékony szálú a hajam. Viszont azt mondják szép a mosolyom és a kék szemem, és egyesek szerint modell-alkatom van.
Belső: lusta és félénk vagyok, nehezen tudom önmagamat adni, de igazából a belsőmmel nincs különösebb gondom.
18/L
Én is leírom:
163 kg mellet 57 kg vagyok. Vastag a combom 60 cm..
Van pocim is... És 14 éves vagyok.. kék a szemem.. szőke a hajam.. nemn tudom magam sminkelni.. alig van valami izmom.. de már 4 kg-ot lefogytam.. és nem koplalással hanem sok sportal arányos kajával.. belsőről anyit h lusta vagyok elejinte kicsit félénk de ha ugy van akkor benem áll a szám
Küső: Elégedett vagyok magammal. 175cm-rel és 63kg-mal teljesen meg vagyok elégedve.
Belső: Lusta vagyok egy kicsit, viszont a rám bízott feladatot elvégzem tisztességesen, nem keresem az emberek társaságát. (Engem ez se zavar)
18/F
rejtett szemhájam van
és bőrkeményedés a talpamon
totál elégedetlen vagyok.
Kívül:173 cm, 53 kg, nagyon vékony testalkat, gerincferdülés, csúnya pattanásos arc, nagy fej ami nem arányos a testméretemmel, hülyén álló haj a két forgónak köszönhetően.
Bellül:Depressziós beszűkült tudat.
Olyan elégedett vagyok magammal hogy minden nap gyomor ideggel kelek fel hogy emberek közé kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!