Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek magatokról?

Mi a véleményetek magatokról?

Figyelt kérdés
Ugy értem elégedettek vagytok vagy nem és mi teccik magatokban és mi nem.
2011. máj. 24. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

elégedetlen

Külső: alacsony vagyok, lehetne több hajam

belső: gyűlölöm az emberek többségét, a butaságot és a rinyálást.

17/L

2011. máj. 24. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
58 kilósan jól éreztem magam. Most 50 kilósan nincs mellem, nincs seggem, és 3 perc futás után kifulladok. Sz@rul érzem magam, és hízni próbálok - meg erősödni.
2011. máj. 24. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:

én jól érzem magam csak egy hiba van.:/

eddig jól ment a tanulás,minden rendben volt és most hirtelen 2-es dogákat írok :'(

2011. máj. 24. 21:22
 4/14 skarma ***** válasza:

Külső: nem tetszik hogy a testemhez képest nagy fenekem van, túl sápadt vagyok és vékony szálú a hajam. Viszont azt mondják szép a mosolyom és a kék szemem, és egyesek szerint modell-alkatom van.

Belső: lusta és félénk vagyok, nehezen tudom önmagamat adni, de igazából a belsőmmel nincs különösebb gondom.

18/L

2011. máj. 24. 21:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Én is leírom:

163 kg mellet 57 kg vagyok. Vastag a combom 60 cm..

Van pocim is... És 14 éves vagyok.. kék a szemem.. szőke a hajam.. nemn tudom magam sminkelni.. alig van valami izmom.. de már 4 kg-ot lefogytam.. és nem koplalással hanem sok sportal arányos kajával.. belsőről anyit h lusta vagyok elejinte kicsit félénk de ha ugy van akkor benem áll a szám

2011. máj. 24. 21:29
 6/14 Neménvagyokaz ***** válasza:

Küső: Elégedett vagyok magammal. 175cm-rel és 63kg-mal teljesen meg vagyok elégedve.

Belső: Lusta vagyok egy kicsit, viszont a rám bízott feladatot elvégzem tisztességesen, nem keresem az emberek társaságát. (Engem ez se zavar)

18/F

2011. máj. 24. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:

rejtett szemhájam van

és bőrkeményedés a talpamon

totál elégedetlen vagyok.

2011. máj. 24. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 90 kg vagyok, 160 cennti, 2es dogákat írok, kiütéses az arcom... és mégis tökéletesen elégedett vagyok :D
2011. máj. 24. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Roviden: az hogy tokeletes vagyok. Legalabbis magamnak megfelelek masok meg ugysem erdekelnek. Egyedul amit nem szeretek magamban hogy kicsit koncentraciozavaros vagyok de probalok dolgozni rajta. Kulsore is fura mert az eszemmel ugyan tudom hogy nem vagyok eppen tul szep (ronda se mondjuk) magamnak megis mindig tetszem. 20n
2011. máj. 25. 11:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Kívül:173 cm, 53 kg, nagyon vékony testalkat, gerincferdülés, csúnya pattanásos arc, nagy fej ami nem arányos a testméretemmel, hülyén álló haj a két forgónak köszönhetően.

Bellül:Depressziós beszűkült tudat.

Olyan elégedett vagyok magammal hogy minden nap gyomor ideggel kelek fel hogy emberek közé kell mennem.

2011. máj. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!