Miért hiszitek magatokról kis tizenévesek hogy menők meg egyéniségek vagytok?
emosok vagytok egytől egyig, sp flour zenéit hallgatjátok vizipipáztok cigiztek és ugy öltöztök mint egy transzvesztita,.. azt hirdetitek hogy egyéniségek vagytok, és nem szeretitek az unalmas szürke embereket. holott az az ember, aki tényleg egyéniség, ti azt nemes egyszerűséggel legyökerezitek, és ilyenkor eszetekbe sem jut, hogy valójában ti vagytok a szürke kisegerek, akik másokat gúnyoltok ,mert vki nem olyan mint ti. ti viselkedtek ugy, mint a tömegemberek, akiket a média vivatv-n meg facebookon nevelt fel. ti fotózkodtok a koszos tükrötökben (amit még persze sohanem pucoltatok le) a telefonnal, amit anyuci meg apuci vett nektek. szerscilávcsi öribari mindenki, de ha jön valaki, aki elmondja hogy milyenek a barátaid valójában, kis depressziós majom lesz belőletek......
és atöbbi...
Muhahaha, az ilyeneket ált. a depressziós 17-18 évesek írják, akiket folyton cikiztek a suliban, ráadásul most dobta őket a pasijuk/csajuk (aki hasonló kaliberű volt, mint a szövegben említett fiatalok).
Nem, nem vagyok már tizenéves.
mivan ?
nem vagyok olyan mint amit 2. említett.
nagyon unom hogy egyre inkább terjednek az ilyen zombigyerekek .
Kedves kérdező, még az elején szeretnék egy kis tippet adni neked: itt is rengeteg olyan kamasz van, mint amilyet te leírtál a kérdésedben, ezért a provokatív válaszokra ne reagálj túlságosan dühösen, mert nem éri meg.
A kérdésedre válaszolva: nem a mai tinédzserek a hibásak feltétlenül azért ahogyan viselkednek, öltözködnek, esznek, isznak, szórakoznak, stb.
Nem vagyunk egyformák, nem mindenki látja át a káros divat- szenvedélyeket vagy éppen a leépítő jellegű stílusokat. Az otthoni hét év és az ez után következő még 3-4 év sacc/ kb rányomja a bélyegét a gyerekre és több, mint 70%-ban befolyásolja, hogy milyen kamasz lesz.
Mert te oan egyéniség vagy b@zd... fogadgyunk gőzöd sincs az emorol csak pampogni tucc...
16/F
egyik kedves válaszoló, NEM SZERETNÉK ÁLTALÁNOSÍTANI!
én sem olyan vagyok mint a kiírtak.
Szóval.
Te is egy kis tizenéves vagy.
És most meg akartad mutatni... hogy te aztán!! Te! Te vagy az, aki nem olyan ám mint a sok emós meg az ilyenek! Te különb vagy mindeniknél.... Hurrá.
Aha. Kontrasztba van állítva a szürke kisegér meg az emo. És azt állítod, az emos nem egyéniség, mert aki tényleg egyéniség az nem emos hanem egy szürke kisegér.
Tehát te egy kis tizenéves szürke kisegér vagy, aki beleunt hogy a csúúúúnya csúúúúnya emosok leszólják, azért amilyen, illetve nem ismerik el az egyéniségét?
De...
Hogy várhatod el, hogy elismerjék a te egyéniségedet, minekután te magad nem ismered el, hogy egy emosnak is lehet egyénisége?
He?
...
Jaajjj tudom, most majd jössz a szöveggel, hogy ez nem is így van, mert hogy te így meg úgy... PERSZE! MÁR MEGINT TE! Te már megint nem olyan vagy mint a többi...
Tehát te vagy az igazi egyéniség!
Köszönjük, hogy megosztottad ezt velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!