Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszitek magatokról kis...

A_maestro_főnök kérdése:

Miért hiszitek magatokról kis tizenévesek hogy menők meg egyéniségek vagytok?

Figyelt kérdés

emosok vagytok egytől egyig, sp flour zenéit hallgatjátok vizipipáztok cigiztek és ugy öltöztök mint egy transzvesztita,.. azt hirdetitek hogy egyéniségek vagytok, és nem szeretitek az unalmas szürke embereket. holott az az ember, aki tényleg egyéniség, ti azt nemes egyszerűséggel legyökerezitek, és ilyenkor eszetekbe sem jut, hogy valójában ti vagytok a szürke kisegerek, akik másokat gúnyoltok ,mert vki nem olyan mint ti. ti viselkedtek ugy, mint a tömegemberek, akiket a média vivatv-n meg facebookon nevelt fel. ti fotózkodtok a koszos tükrötökben (amit még persze sohanem pucoltatok le) a telefonnal, amit anyuci meg apuci vett nektek. szerscilávcsi öribari mindenki, de ha jön valaki, aki elmondja hogy milyenek a barátaid valójában, kis depressziós majom lesz belőletek......

és atöbbi...

2011. ápr. 21. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
igen ezt mondom h nem lehet el magyarázni!!! mind1 nem érted...
2011. ápr. 23. 19:12
 22/28 anonim ***** válasza:

a goth is egy életérzés mégis le lehet írni körülbelül mit jelent :)

de az emó viszont egy semmi és azért nem tudjátok elmondani miről szól, mert nem szól semmiről.

2011. ápr. 23. 20:25
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
jó most mondhatnám h az emó arról szól h emocionális meg h fogadjuk el 1mást meg ne féljünk kimutatni az érzelmeinket de úgyse értenéd meg sztem -.-
2011. ápr. 23. 23:42
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hülye, megértem, csak ez nem túl sok háttér egy stílusnak. Vagyishát egy stílusnak pont elég, mert annak nem kell háttér. Az emó csak egy öltözködési stílus.
2011. ápr. 24. 20:01
 25/28 anonim ***** válasza:
montam h nem fogok érteni...
2011. ápr. 25. 09:37
 26/28 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel. A mai tizenévesek nagy része így viselkedik. És ha legalább kommentelsz hogy nem, te nem vagy ilyen AKKOR ÍRJ NORMÁLIS MAGYAR MÓDON!!!! Akkor elhiszem, hogy nem vagy facebook-on nevelkedett tini..
2011. ápr. 25. 22:30
 27/28 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, én ezt igy már le sem mertem írni. mert csak lekapták volna a fejem ezért is.

de köszönöm szépen.

2011. ápr. 26. 12:55
 28/28 anonim ***** válasza:

13 éves lány vagyok, és csak részben igaz rám, amit leírtál. Elismerem a hibámat, izzadó tenyérrel tudom várni a tehetségkutatókban a végeredményt, nem mindig ugrok elsőre, ha szólnak, mindenre van csípős válaszom. Van 5-6 igaz barátom, a többit úgy hívják haver vagy ismerős. Igen, a szüleim látnak el technikai kütyükkel, mivel ennyi idősen még nincs keresetem, városban meg kell az embernek mobiltelefon, főleg hogy más városba járok iskolába. Tehát nem értem, miért pattogsz, felvételizek jó eséllyel egy bécsi művészeti középsuliba, tehát nem leszek haszontalan tagja a társadalomnak. Pusziszeriláw.

13L

2011. máj. 3. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!