Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszitek magatokról kis...

A_maestro_főnök kérdése:

Miért hiszitek magatokról kis tizenévesek hogy menők meg egyéniségek vagytok?

Figyelt kérdés

emosok vagytok egytől egyig, sp flour zenéit hallgatjátok vizipipáztok cigiztek és ugy öltöztök mint egy transzvesztita,.. azt hirdetitek hogy egyéniségek vagytok, és nem szeretitek az unalmas szürke embereket. holott az az ember, aki tényleg egyéniség, ti azt nemes egyszerűséggel legyökerezitek, és ilyenkor eszetekbe sem jut, hogy valójában ti vagytok a szürke kisegerek, akik másokat gúnyoltok ,mert vki nem olyan mint ti. ti viselkedtek ugy, mint a tömegemberek, akiket a média vivatv-n meg facebookon nevelt fel. ti fotózkodtok a koszos tükrötökben (amit még persze sohanem pucoltatok le) a telefonnal, amit anyuci meg apuci vett nektek. szerscilávcsi öribari mindenki, de ha jön valaki, aki elmondja hogy milyenek a barátaid valójában, kis depressziós majom lesz belőletek......

és atöbbi...

2011. ápr. 21. 15:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Az ég áldjon meg, ne általánosíts ! Miért veszel egy kalap alá mindenkit ?

Nevetséges vagy, ha rosszul sikerült a napod, akkor ne itt töltsd ki a mérged.

Tudod, én minden egyes nap ebben körben mozgok, mégsem találni sok ilyet, Elvétve akad néhány, de a többség normális.

Summa summarum: ostoba vagy.

16/l

2011. ápr. 21. 17:40
 12/28 anonim ***** válasza:

Ugyan. Attól, hogy nem olyan vagy, mint a fiatalok kétharmada, attól nem vagy annyira nagy egyéniség. Ugyan olyan vagy, mint a másik egyharmad, akinek szintén nem tetszik a többség. És nem, én sem vagyok olyan, mint amit ide leírtál. De ezzel a hozzáállásoddal te sem vagy akkora egyéniség. Mondtam, ha nem a kétharmad, akkor az egyharmad.

16/f

2011. ápr. 21. 18:27
 13/28 anonim ***** válasza:
látom itt senki nem olvas agyiszintet és még nem ismerkedett meg Wattie Rottennel, Fannával meg Andyhscene-nel :D
2011. ápr. 21. 20:46
 14/28 A kérdező kommentje:
felhívtam már a figyelmet arra hogy nem akartam általánosítani.
2011. ápr. 21. 21:34
 15/28 anonim ***** válasza:
én megértelek, gondolom olvastál agyiszintet és a többiek azért ugatnak le, mert még nem találkoztak azokkal, akik szerint mi szürkeh kishegerehk vagyunk és nem tuggyuk mijazazemóh.
2011. ápr. 22. 13:30
 16/28 anonim ***** válasza:
De a vizipipa jo :D
2011. ápr. 22. 17:59
 17/28 anonim ***** válasza:
13:30 hát nem is tuggyátok de mind1...
2011. ápr. 23. 17:05
 18/28 anonim ***** válasza:

17:05

Akkor KÖNYÖRGÖM magyarázzátok is el, ne csak azt hajtogassátok, hogy "ti nem tuggyátok hogy mijazazemóh" baz+ :D

2011. ápr. 23. 17:43
 19/28 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet el magyarázni ez 1 életérzés... ha érted érted ha nem nem... de ha nem akk se kéne fújolni én se fújolok arra amit nem értek ennyi
2011. ápr. 23. 18:04
 20/28 anonim ***** válasza:
nem tudjátok elmagyarázni, mert nincs mit
2011. ápr. 23. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!