Miért hiszitek magatokról kis tizenévesek hogy menők meg egyéniségek vagytok?
emosok vagytok egytől egyig, sp flour zenéit hallgatjátok vizipipáztok cigiztek és ugy öltöztök mint egy transzvesztita,.. azt hirdetitek hogy egyéniségek vagytok, és nem szeretitek az unalmas szürke embereket. holott az az ember, aki tényleg egyéniség, ti azt nemes egyszerűséggel legyökerezitek, és ilyenkor eszetekbe sem jut, hogy valójában ti vagytok a szürke kisegerek, akik másokat gúnyoltok ,mert vki nem olyan mint ti. ti viselkedtek ugy, mint a tömegemberek, akiket a média vivatv-n meg facebookon nevelt fel. ti fotózkodtok a koszos tükrötökben (amit még persze sohanem pucoltatok le) a telefonnal, amit anyuci meg apuci vett nektek. szerscilávcsi öribari mindenki, de ha jön valaki, aki elmondja hogy milyenek a barátaid valójában, kis depressziós majom lesz belőletek......
és atöbbi...
Az ég áldjon meg, ne általánosíts ! Miért veszel egy kalap alá mindenkit ?
Nevetséges vagy, ha rosszul sikerült a napod, akkor ne itt töltsd ki a mérged.
Tudod, én minden egyes nap ebben körben mozgok, mégsem találni sok ilyet, Elvétve akad néhány, de a többség normális.
Summa summarum: ostoba vagy.
16/l
Ugyan. Attól, hogy nem olyan vagy, mint a fiatalok kétharmada, attól nem vagy annyira nagy egyéniség. Ugyan olyan vagy, mint a másik egyharmad, akinek szintén nem tetszik a többség. És nem, én sem vagyok olyan, mint amit ide leírtál. De ezzel a hozzáállásoddal te sem vagy akkora egyéniség. Mondtam, ha nem a kétharmad, akkor az egyharmad.
16/f
17:05
Akkor KÖNYÖRGÖM magyarázzátok is el, ne csak azt hajtogassátok, hogy "ti nem tuggyátok hogy mijazazemóh" baz+ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!