Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok! Mi a véleményetek magatokról?
"De még van időm, nem nagyon erőltetem a dolgot, valahogy bízom abban, hogy majd eljön, aminek el kell jönnie :)"
Ebbe ne bízz! Én már 22 vagyok, tudom mit beszélek:)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04
Mit szeretsz csinálni? Milyen fiúk érdekelnek? Hogy érzel ezzel a témával kapcsolatban?
18/F
Normális csaj vagyok, annyi a próblémám, hogy van rajtam plusz 5 kg, ami nagyon zavar és én úgy gondolom,hogy amíg én nem fogadom el magam, addíg mástól sem várhatom ezt el. Sok pasi mondta már, hogy szép vagyok, főleg az arcom ami tényleg nagyon szép, s arra büszke is vagyok, de annyira zavar a súlyfeleslegem, hogy ha odajön egy pasi hozzám folyton arra gondolok, hogy ha összejönne is valami se tartanak sokat, mert biztos észrevenné a srác, hogy mennyire elégedetlen vagyok magammal és nem hinném, hogy ez bejön a fiúknak, hogy én folyton a testem miatt vagyok kibukva. Épp ezért most kezdtem el változtatni a testemen, s eldöntöttem, hogy többet nem rinyálok, hanem cselekszek, s remélem így egy jó kapcsolatom is lesz egyszer.
18 L
ma 14:14!
Magyarul neked önbizalomhiányod van. Pedig pozitív visszajelzéseket kapsz a fiúktól.:)
14:04-es vagyok
Csupa otthonülős dolgot szoktam csinálni. Filmet nézek, olvasok, bringa, meg ilyenek. Egyébként soha nem volt ideálom, meg igazából nem is a külső a legfontosabb szerintem, a lényeg, hogy legyen ápolt, meg férfias.:D Viszont apám miatt nem nagyon tudok megbízni senkiben, csak hosszú idő után, szóval szerintem az a legnagyobb problémám, hogy kizárom az új embereket, mert félek a csalódástól.
ma 14:21!
Figyelj, bulizni én sem járok. De attól még nem vagyok otthonülő. Írtad, hogy bringázol... azt otthon csinálod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!