Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok! Mi a véleményetek magatokról?
ma 14:41!
A leírásod alapján nincs semmi gond az alakoddal.:)
ma 14:58!
Természetes, hogy a széphez vonzódik az ember. Csak hát kinek mi a szép. Itt a gyk-n is szokták írni, hogy csak a belső számít stb. Hazugság! A fiúknak és a lányoknak is ugyanúgy számít a külső. Lehet itt mellébeszélni, hogy egy jó belső kiküszöböli a külsőt, de ez nem igaz. Nekem is számít, hogy az adott lány tetsszen. Nem kell bombázónak lennie, csak külsőleg is vonzódjak hozzá. Ennyi.
ma 15:10!
Tudod az a baj, hogy ez egy anonim oldal és még itt is hazudoznak a belsőről meg a külsőről. Hogy mi értelme van ennek, azt nem tudom. Elismerem, nem vagyok egy adonisz, aki után bomlanak a csajok. De azért az átlagos kategóriát minimum megütöm(úgy is fogalmazhatnék, hogy nagyjából megvagyok elégedve a külsőmmel). Belsőleg meg főleg nincsenek problémáim.(legalábbis amennyire megtudom ítélni). Természetes, hogy nem fogok összejönni egy olyan lánnyal, aki nem tetszik. Nekem is vannak igényeim, de egyáltalán nem nagyok. Mint írtam, kell, hogy külsőleg is meglegyen a vonzalom. És ez minden embernél így van, csak sokan nem ismerik be. Aztán vannak olyanok is, akiket írtál. Régóta ismerik egymást stb. Meg van az önbizalom-hiányos kategória is, amikor az adott fiú vagy lány összejön egy olyannal, aki nem is tetszik neki, mert azt hiszi, hogy másnál nincs esélye. Pedig teljesen természetes, hogy számít a külső. Ugyanis különbözőek vagyunk és nem mindenkinek ugyanaz a szép. Így van rá esély, hogy mindenki megtalálja a hozzáillő, neki tetsző társat:) De ez csak elmélet, mert a gyakorlatban nekem se jönnek össze a dolgok.
ma 15:25!
Ezt miből szűrted le? Vagy, hogy miből következtetsz erre?:D
ma 15:34!
A normálisak sajnos mindig elkerülik egymást, ezt én is tapasztalom. 22 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!