Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok! Mi a véleményetek magatokról?
Külső: Sportos vékony testalkat, magas vagyok (173). Az arcom lehetne szebb is, mert ragyáim szoktak lenni, de ezeket kezelem, ennek ellenére lehetne szebb az arcom. A szempilláimat viszont szeretem, mert hosszúak. Nem igazán sminkelek, ha igen, akkor is csak halványan.
Nem öltözöm kihívóan, egy farmerban és sportcipőben is tudok szeritem csinos lenni.
Belső: Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom. Nem járok discoba, egy beszélgetést sokkal többre értékelek. Sokak zárkózottnak tartanak, meg komolynak, de ha megismernek akkor tudok meglepetést okozni. Tipikusan a háttérbe szeretek húzódni, nem igazán szeretek a társaság közepe lenni. Kitűnő hallgatóság vagyok, magamról nem igazán szeretek beszélni, csak ha érzem, hogy tényleg figyelnek rám.
21 l
Én őszintén szólva nem tudom mit rontok el mindig... :/ az elején jól indul a dolog ha kinézek valakit, tehát ismerkedés egy kis flörttel, aztán egyik napról a másikra egyszerűen megszakad az egész és vagy eltűnik a srác teljesen mint az a bizonyos szamár a ködben vagy hirtelen távolságtartó lesz és inkább csak barátságot akar... És eljutottam arra a szintre hogy már tényleg nem tudom miért nem kellek senkinek, hiszen különböző típusú srácokkal próbáltam...stb
A környezetem szerint szép vagyok, szerintem nincs bennem semmi extra... Lehet velem hülyéskedni, de ha arról van szó akkor komoly is tudok lenni, és támogatom a másikat ahogy csak tőlem telik... Nehezen nyílok meg idegeneknek, mert sokszor átvertek már, és amúgy is utálom a lerohanós pasikat...
Szóval én már nem tudom miért nem találok senkit :/
(21/L/munka miatt főleg Bp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!