Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális lányok! Mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok! Mi a véleményetek magatokról?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésnél olvasom, hogy nem találtok magatoknak normális fiút. Mégis mi az oka, hogy egyedül vagytok? Külsőleg van problémátok? Mert vagyunk normális fiúk elegen és valahogy csak össze kéne jönnie... Nem értem, hogy miért van ez. (Nem mellesleg én is normális lányt keresek) 22F
2011. okt. 16. 14:02
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Külső: Sportos vékony testalkat, magas vagyok (173). Az arcom lehetne szebb is, mert ragyáim szoktak lenni, de ezeket kezelem, ennek ellenére lehetne szebb az arcom. A szempilláimat viszont szeretem, mert hosszúak. Nem igazán sminkelek, ha igen, akkor is csak halványan.

Nem öltözöm kihívóan, egy farmerban és sportcipőben is tudok szeritem csinos lenni.

Belső: Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom. Nem járok discoba, egy beszélgetést sokkal többre értékelek. Sokak zárkózottnak tartanak, meg komolynak, de ha megismernek akkor tudok meglepetést okozni. Tipikusan a háttérbe szeretek húzódni, nem igazán szeretek a társaság közepe lenni. Kitűnő hallgatóság vagyok, magamról nem igazán szeretek beszélni, csak ha érzem, hogy tényleg figyelnek rám.

21 l

2011. nov. 15. 17:17
 52/56 anonim ***** válasza:
na akkor új kérdés: hol laknak a normális csajok? A válaszok jöhetnek privátban is ^^ :)
2011. nov. 15. 18:17
 53/56 A kérdező kommentje:
Tetszik ez az új kérdés:) Hol laktok normális lányok?:))
2011. nov. 15. 19:11
 54/56 anonim ***** válasza:
Csongrád megyében
2011. nov. 15. 19:23
 55/56 anonim ***** válasza:
Francba! :( Győr környékén esetleg?
2011. nov. 15. 19:37
 56/56 anonim ***** válasza:

Én őszintén szólva nem tudom mit rontok el mindig... :/ az elején jól indul a dolog ha kinézek valakit, tehát ismerkedés egy kis flörttel, aztán egyik napról a másikra egyszerűen megszakad az egész és vagy eltűnik a srác teljesen mint az a bizonyos szamár a ködben vagy hirtelen távolságtartó lesz és inkább csak barátságot akar... És eljutottam arra a szintre hogy már tényleg nem tudom miért nem kellek senkinek, hiszen különböző típusú srácokkal próbáltam...stb

A környezetem szerint szép vagyok, szerintem nincs bennem semmi extra... Lehet velem hülyéskedni, de ha arról van szó akkor komoly is tudok lenni, és támogatom a másikat ahogy csak tőlem telik... Nehezen nyílok meg idegeneknek, mert sokszor átvertek már, és amúgy is utálom a lerohanós pasikat...

Szóval én már nem tudom miért nem találok senkit :/

(21/L/munka miatt főleg Bp.)

2011. nov. 15. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!