Ikrek ezt tőletek kérdezem. Meséljetek nekem sztorikat magatokról?
ikrek: ha van ikred írd le nekem:
milyen érzés hogy van egy másik belőled
hogy szólítanak mondjuk a tanárok pl ikreknek vagy pl:
annyira nem tudnak megkülömböztetni hogy mondjuk:
téged zsuzsának tesódat meg esztinek hívják akkor annyira nagy a hasonlóság h zsuzsaeszti mindkettőtök vagy simán az ikrek
szereted ha ikreknek hívnak?szereted hogy van az ikreddel közös neved?
egypetéjüek vagytok..nemetek?
lehetőleg úgy írjatok hogy többesszámba h jelen vagytok mindanyian mármint az ikretek is
érdekeségek csak rólatok?
volt már ciki helyzetetek abból hogy összekevertek
szoktatok összeöltözni vagy olyanokat csináltok mint egy ikerpár hogy egymás helyett feleltek
ikrek:mindent akarok tudni rólatok
Nekem van egy ikertesóm. Ő Árpi én Bálint
Szerintem jó érzés, hogy van egy másik is, bár nem mindig.
A tanárok gyakran összekevertek minket...ezért egyszer őt vitték az igazgatóhoz :D aztán kiderült h nem is ő volt.
Nem nagyon bírom ha ikereknek hívnak, főleg azt utálom ha hasonlítgatnak. Külön lakunk, néha meglátogatjuk egymást. Egyszer a barátnője véletlenül engem smárolt le..×D
Első vagyok. Ha ez érdekességnek számít h az ujjlenyomatunk majdnem egyforma csak 1-2 vonal különbözik. Egyforma magasak vagyunk, általában egyformán gondolkozunk, ő matekból erős volt én gyenge, magyarból gyenge volt én erős, sokkal többet tud rólam mint én róla, rosszak voltunk nagyon, egymás játékait lenyúltuk, egyszer engem vitt anyukánk orvoshoz helyette, ő nyugodtabb mint én, ugyanolyan a mosolyunk, van egy heg a lábunkon ugyanazon a helyen, amikor nagyanyánk adott nekünk csokit én 2× mentem elé ezért én kétszer kaptam mert ugyanúgy voltunk felöltözve :D. Most több nem jut eszembe. Majd még írok ha valami eszembe jut :D
21/F
köszönöm
első: nem értem mért baj ha ikreknek hívnak..elmondod mért nem szereted?
második:köszi jó sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!