Titeket is lenéznek a szüleitek? Ti is elhittétek-e már magatokról, hogy egy senkik vagytok?
én meg bármibe bele akartam fogni, azt mondták, hogy hülyeség
vagy avonozni, vagy maszekolni, vagy kint táncolni
és most 30-on felül munkanélkül vagyok (de diplomával)és egyszerűen nem tudom mit tegyek, és még a barátomról sem tudok dönteni (rossz a kapcs)
szóval döntésképtelen senki lettem
javaslat: állj a sarkadra nagyon gyorsa, kicsit lehetsz önfejű is
Adok: Költözz el. Na jó, azért könnyen pofázok, de ez is egy megoldás, ha telik rá. Gyűjteni kell.
Mellesleg az én szüleimtől 20 évig azt kaptam, hogy úgyis a híd alatt végzem majd. Bár nekem sincs semmi önbizalmam és szenvedek emiatt, de rájuk cáfoltam mert van munkám, otthonom, feleségem, és egy gyönyörű kislányom. Innentől én már úgy veszem, hogy totálisan tévedtek, és hiába próbáltak egy vesztesnek beállítani, mégis nyertem.
Nyerj te is.
A legjobb barátnőmbe is ezt verték bele a szülei, most meg szegényt pszichológushoz akarják küldeni...pedig ők tehetnek mindenről...az ilyen szülők szégyelljék magukat...
Neked azt javaslom, hogy legyél bátor, merj tenni magadért, mert semmivel sem vagy kevesebb mint más:)
Igen, kb. 20 éve volt hogy elköltöztem pár száz km-re, azóta sokkal jobb.
Ismerős: "Saját erődből leszel egy nagy senki..., stb."
Ma is mindent jobban tudnak, pedig diplomám van, munkám, családom, nyelvvizsgáim stb.
Korál együttes: "Ugye, nem hiszed el, hogy keveset érsz? Nélküled másképpen volna ez az egész. "
Hallgasd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!