Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti mit gondoltok magatokról külsőleg, belsöleg?
Úgy vettem észre aki nem egy matyóhímzés az is helyesnek állítja be magát sokszor...
Aki meg helyes is meg "g*ci" is..na az meg :$$
lányok elég felszínesek ezért inkább a külsőre fektettem-fektettem a hangsúlyt,jól ki kell gyúrnod magad egyébként jumboval gyorsan meg van :),belső nagyon nem fontos ha meg a 8 kocka lányok már olvadozznak
17/f
Egyetlen hátrányom, hogy néha kipattog az arcom, amúgy nem vagyok csúnya egyáltalán. Illetve túlságosan gizda vagyok, híznom kéne.
Nagyon kedves, megértő és alkalmazkodó vagyok, nyitott bármire, spontán élek és boldog vagyok, ezt a boldogságot pedig megosztom másokkal, bármikor tudok más arcára mosolyt teremteni. Legnagyobb rossz tulajdonságom az arrogancia és a rasszizmus. Az erőszak nem kenyerem, kivéve ha cigánnyal (vagy zsidóval) állok szembe. Pontosítva nem utálok én senkit, csak féltem a seggem és a szeretteimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!