Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok a versenytáncos fiúkról?

Figyelt kérdés

Nektek bejön ha egy fiú táncol vagy nem?

17/F

2011. nov. 12. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%

Nekem b.uzis...

21L

2011. nov. 12. 10:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ha jól nyomja az imponál ... a lányoknak :D (23F)
2011. nov. 12. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó fenekük van:D
2011. nov. 12. 10:36
 4/14 anonim válasza:
76%

Én személy szerint szeretem a táncos pasikat.

Mivel én is táncolok, szimpatikus ha egy fiúnak is meg van a tartása.

Szerintem minden lánynak szimpatikusabb egy táncos, akinek meg van a tartása, mit egy flegma divatmajom, aki ráadásul még görnyedt is.

Csak azt tudom mondani, hogy mindenképpen folytasd a táncot és sok sikert a jövőben! :))

2011. nov. 12. 10:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit táncol, de egyébként többnyire imponál. Megtaníthat táncolni majd:)

16/L

2011. nov. 12. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Részben bejön, részben nem... Úgy alapjáraton ha megnézek egy táncversenyt, akkor számomra is b*zisnak tűnik. Unokaöcsémet is megmosolygom, amikor bizonyos táncoknál úgy rázza meg tekergeti a csípőjét, mint ahogy én nőként sosem tudtam...:D Kicsit fura, de ha az adott srác jó fej, szimpatikus, akkor természetesen az hogy versenytáncol nem tüntetné fel előttem rossz színben :) 21/L
2011. nov. 12. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen is és nem is. Őszintén szólva engem megmosolyogtatnak egy kicsit. Ha látok egy ilyen fiút, nekem túl lányosak a mozdulataik, amik a hétköznapi életükbe is beleivódik. Ez amúgy alapvetően nem olyan nagy probléma, de egy kicsit nekem taszító, annak ellenére, hogy ismerek versenytáncos fiút, és én is táncoltam jó pár évig, de nem versenytáncot, hanem balettot. Azonban ne hangoljon le a véleményem, semmi rossz nincs abban, hogy táncolsz, mindenképpen előnyödre válik, és becsülendő az is, hogy fiú létedre táncolsz. :) Szerintem sokkal jobb, mint ha mondjuk gyúrnál, vagy küzdősportokkal foglalkoznál.
2011. nov. 12. 17:22
 8/14 Ciaomarina válasza:
Attol függ hogy mit táncol.! ha durvább mondjuk Hip-Hop akkor az mindenképpen SEXY.!
2011. dec. 14. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha egy fiú táncol. Én is versenytáncoltam 6 évig. Viszont az szerintem nagyon undorító ahogy teli vannak kenve barnító krémmel. Még a lányoknál is....

17/L

2012. jan. 30. 20:08
 10/14 anonim válasza:
Imádom őket ! :)
2012. aug. 24. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!