Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondoltok, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire gondoltok, amikor a csillagos eget nézitek?

Figyelt kérdés
Csak nekem jutnak eszembe romantikus dolgok? :D Nem tudom megfogalmazni, hogy mennyire jó érzés :)
2011. nov. 9. 20:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mennyire kicsik is vagyunk, mennyire nem számít az életem, hogy ebben a hatalmas világban én észrevehetetlen vagyok. Nem szeretem a csillagokat nézni.
2011. nov. 9. 20:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Hát én konkrétan Bill Kaulitzra:D Tényleg így van, de ettől függetlenül is imádom nézni az eget, főleg nyáron akár órákig is, akkor még hideg sincs:D Olyan jól el lehet tűnődni. Meg hullócsillagot is szeretek figyelni, csak egyszer kitaláltam, hogy várok, ameddig látok négyet vagy ötöt, és az utólsóra nagyon sokat kellet várnom:D
2011. nov. 9. 20:25
 3/19 Koldus ***** válasza:
100%

Én ált. azt, hogy:

Hol a f*szba van az a sok csillagkép?

2011. nov. 9. 20:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Hogy lehet a csillagokról a romantikára asszociálni? Nekem inkább olyasmi jut eszembe, hogy "Van ott valaki?" esetleg "volt?" merthogy a fény, amit most látunk elég rég indult el hozzánk, a múltba pillantunk, ha felnézünk. De mindenhol máskorra.
2011. nov. 9. 20:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy hogy vajon milyen lenne csillagos eget látni, mert ha felnézek az égre este egy csillagot sem látok :DD
2011. nov. 9. 20:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Én az eddigi életemen szoktam töprengeni :)

A fiúra aki tetszik,tetszett.És,h milyen volt amikor még jártunk,felidézem az emlékeket.

Azt,h vajon mennyien szeretnek,hogy mennyire vagyok befolyással az életükre.

Én ezeken szoktam :)

És teljesen egyetértek veled,h ez k*rva jóérzés ott feküdni az ég alatt és gondolkodni,és csak te vagy és az univerzum :D :))

14/l

2011. nov. 9. 20:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Főleg nyárra értettem. :D Én is hasonlóra gondolok,mint az első válazsoló. Szeretem nézni az eget, főleg, amióta valóra vát egy nagy álmom. Hullócsillag hullás volt, bejelentette a tévé, én elhatároztam, hogy megpróbálok kívánni, mert szerettem volna, ha valóra válik egy nagy álmom. És sikeült. :) Valószínűleg ezért támadnak romantikus gondolataim. :)
2011. nov. 9. 20:41
 8/19 A kérdező kommentje:
És az emberi élet múlandóságán is töprengek, ekkor eszembe jutnak a céljaim, amiket el szeretnék érni, és talán ezért gondoltam mindig a szerelemre, nem hiába. :)
2011. nov. 9. 20:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha meghalok, akkor többé nem fogom látni.
2011. nov. 9. 20:46
 10/19 anonim ***** válasza:
az jut eszembe, hogy jobb lenne kettesben, a földön egy takarón fekve, összebújva.
2011. nov. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!