Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondoltok, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire gondoltok, amikor a csillagos eget nézitek?

Figyelt kérdés
Csak nekem jutnak eszembe romantikus dolgok? :D Nem tudom megfogalmazni, hogy mennyire jó érzés :)
2011. nov. 9. 20:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
héhaver, akkor nemcsak nekem jutott eszembe ilyesmi. :)
2011. nov. 9. 20:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem mostanában egy fiú ugrik be, akinek még csak a nevét sem tudom. Egyszer láttam csak, soha többé nem fogom.

Egyébként mindig másra gondolok. Ami épen a problémám/örömom, stb... Nem folyásolják be a gondolataimat.

Persze nekem is eszembe szokott jutni, hogy milyen nagy az univerzum, mi lehet ott és ilyesmik.

2011. nov. 9. 21:46
 13/19 anonim válasza:
Én mindig elkalandozok:) Régen barátnőmmel gyakran felmentünk a hegyre nyáron és néztük az eget, nagyon jó érzés. Ami gyakran eszembe jut olyankor, hogy talán az egyetlen hely amit még nem tett tönkre az ember, tiszta, szép, engem megnyugtat nagyon, talán éppen ezért is ragad magával.
2011. nov. 10. 01:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Én azon töprengek közben,hogy vajon még ő újra enyém lesz e?
2011. dec. 22. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:

"Nekem mostanában egy fiú ugrik be, akinek még csak a nevét sem tudom. Egyszer láttam csak, soha többé nem fogom."

rímelt :DD

amúgy ez teljesen természetes nekem is mindig romantikus dolgok jutnak eszembe :) meg, hogy a múltat látjuk :D

16/f

2011. dec. 23. 00:32
 16/19 zaphod ***** válasza:

Barátnőmmel csillagnézés közben jöttünk össze. Felnézett az égre, és mivel hátraszegett fejjel nem tudta megtartani az egyensúlyát, mögé kellett állnom, hogy támaszkodhasson nekem. Aztán a vállára tettem a kezemet, később átkaroltam, és ülve, majd fekve ölelgettük egymást. Varázslatos volt, találkozni egy lánnyal, akit azelőtt nem ismertem, beszélgetni vele, majd gondolkodás nélkül beleszeretni. Azóta is együtt vagyunk.

Az egyetlen csillagkép, amit ismerek, a Nagy Göncöl, ezt bármikor megtalálom az égen. Ezt nézegettük akkor, és erről a csillagképről mindig ő, és ez az érzés jut az eszembe.

2012. jan. 10. 23:25
 17/19 anonim válasza:
nekem csak a földrajzórák, meg az a 6 csillag meg csillagkép amit fel tudok ismerni xD
2012. jan. 12. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Én ugyanarra, amire az első válaszoló :(
2013. jún. 9. 14:33
 19/19 anonim válasza:
Én arra hogy csak egy haszontalan ember vagyok ebben az elb@_szott világban
2015. szept. 11. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!