Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondoltok, amikor a csillagos eget nézitek?
Nekem mostanában egy fiú ugrik be, akinek még csak a nevét sem tudom. Egyszer láttam csak, soha többé nem fogom.
Egyébként mindig másra gondolok. Ami épen a problémám/örömom, stb... Nem folyásolják be a gondolataimat.
Persze nekem is eszembe szokott jutni, hogy milyen nagy az univerzum, mi lehet ott és ilyesmik.
"Nekem mostanában egy fiú ugrik be, akinek még csak a nevét sem tudom. Egyszer láttam csak, soha többé nem fogom."
rímelt :DD
amúgy ez teljesen természetes nekem is mindig romantikus dolgok jutnak eszembe :) meg, hogy a múltat látjuk :D
16/f
Barátnőmmel csillagnézés közben jöttünk össze. Felnézett az égre, és mivel hátraszegett fejjel nem tudta megtartani az egyensúlyát, mögé kellett állnom, hogy támaszkodhasson nekem. Aztán a vállára tettem a kezemet, később átkaroltam, és ülve, majd fekve ölelgettük egymást. Varázslatos volt, találkozni egy lánnyal, akit azelőtt nem ismertem, beszélgetni vele, majd gondolkodás nélkül beleszeretni. Azóta is együtt vagyunk.
Az egyetlen csillagkép, amit ismerek, a Nagy Göncöl, ezt bármikor megtalálom az égen. Ezt nézegettük akkor, és erről a csillagképről mindig ő, és ez az érzés jut az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!