Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek vagy a férfiaknak nehezebb mit gondoltok? És miért?
Mit nehezebb?
Szexhez párt találni a férfiaknak nehezebb.
Elmenni a nőknek nehezebb.
...
a nőkek nehezebb
fekve kinyomni 100kilot
Hogy mit nehezebb?Mindent, pl a nőket nem éri kikosarazás.
Engedékenyebbek velük midnenhol, kimutathatják az érzelmeiket, szólnak hozzájuk.
18:35
ezért lenne egyszerű kommunikálni, megmondani ha valaki tetszik, és nem kéne agyalni, hogy vajon ez vajon az?
Pl ha kín kivárni a pasit hogy lépjen lépj te, ha nem tudod hogyan reagálna rá, kérdezd meg előtte, egyszerű.
A nőknek.
Ha (udvariasan!) kikosaraz egy férfit: büdös rib@nc, biztos mert nincs elég pénze/elég jó kocsija/stb, stb.
Ha nem kosarazza ki, és mondjuk ad egy esélyt az illetőnek, akkor azért van k*rvának nézve.
Szerény személyemnek ilyen tapasztalatai nincsenek, ugyanis én még várok az "igazira", tehát ha ez szóbajön, 2 opció van:
1) biztos hazudok, és naponta 2 focicsapat meg yát rajtam
2) nem vagyok normális, sose lesz senkim, gyökér vagyok, stb.
Tipikus: ha van a nyuszin sapka, azért, ha nincs rajta, azért...
Miért nehezebb a nőknek? Szintén saját példa. Ha nyaktól talpig "lógós" cucc van rajtam (direkt), akkor is beszólogatnak, úgy néznek rám a hapsik, mint egy darab húsra, ami csak arra jó... Ha csinosabban vagyok felöltözve, neadjisten még egy elegánsabb szoknyakosztümben megyek az utcán, akkor hallgatom a "de sunáználak", "hé cicuska, van gazdád?", és persze ezek vulgáris társait. Tök mindegy mit veszek fel, mennyire vágok morcos képet, mindig van egy barom aki le akar tapizni, egy perverz vén f@sz, aki követ a sötét utcákon, egy tapló huszonéves, aki azt hiszi, hogyha megdicséri a melleimet, ott helyben ráugrok.
Az pedig, hogy előnyöket élvezünk: ha gyerekünk van, alig akarnak minket felvenni bárhová, ha nem vagyunk elég csinosak, akkor sem akarnak felvenni, 35-ön túl már csak egy vén szatyornak néznek, ha férfi a főnököd, és nem ahhoz a kevés intelligens férfiegyedhez tartozik, akkor folyamatosan tűrnöd kell, hogy kikezd veled, és nem küldheted el melegebb éghajlatra, mert kirúg. De ez csak néhány példa, sajnos nagyon ki vagyunk még mindig szolgáltatva a férfiaknak nem nevezhető létformák szekírozásának, molesztálásának.
Pont ezért nincs senkim, mert egyelőre nem sikerült összefutnom egy talpig FÉRFIVEL, aki okos, jószívű, és legalább egy minimális tiszteletet mutat a nők felé. És minél több pasit ismerek meg (haveri kör, munkahely, bolt, gyik, stb) annál inkább kezdem feladni a reményt, hogy nem haltak ki végleg a FÉRFIAK (direkt így nagybetűkkel).
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!