Mit gondoltok róla, jól áll a férfiaknak a csőnadrág ill. a répanadrág? Nektek tetszik, ha egy fiú ilyet hord?
a nagyon nagyon lábszárhoz tapadó, szerintem korhatáros:) olyan 18g el tudom képzelni, mert addig ráfoghatja a dolog,ra h áhh ugyan, még gyerek vagyok..:) van akinek később is jól áll, ismerek olyat, de tényleg mást sem. egyébként szerintem amibe senki nem tud belekötni, az az egyenes szárú. illetve nem az a hagyományos buggyos, hogy neked is kedvezzünk kicsit. ráadásul azt énis gyűlölöm. azt szeretem ha látszik benne a lába, és követi a lábszárformáját. na ez így lehet érthetetlen, inkább próbálok képet keresni.
szóval sztem lehet csőnaci, de az hogy jó passzos legyen, az a lányok dolga.:)
Ha nem pipaszár lábai vannak, akkor tetszik.
18L
12:15 vagyok. amit az utánam szóló mondott, az is nagyon fontos.
17,5/L
Nagyon röhejesen. Illetve az eleve bővebb egyenes szárúakkal nincs bajom, de gondolom elsősorban nem ez a kérdés tárgya.
Vékony, pipaszár lábakat csinál, feszül, nem férfias! 22/N
répagatya ami rádtapad végig
csőgatya az az egyenesszáru a cső sem szükül össze :D:D
na a csőgatya sztem jó de a képen lévő (répagatya) ... hát nembirom annyira :S :D
16l
Nem és nem.
Nem kell bő repper gatyát hordani hordani, de normális nadrágot szinte már nem is hordanak :(
Tudom-tudom, szubjektív, hogy kinek mi normális.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!