Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkos akarok lenni, de...

Öngyilkos akarok lenni, de nem merek?

Figyelt kérdés

ez talán túlzás...mert egyszerűen csak meg szeretnék halni. mi a bajom? hogy nincs miért éljek. nincs senki, aki igazán úgy érezném, hogy szeretne. anyámmal vagyok még talán a legjobb viszonyban, apámról inkább nem is nyilatkozok. elegem van, hogy senkinek nem kellek. barátom természetesen nem volt sosem. sosem tartoztam a népszerű lányok közé...és ebből már rohadtul elegem van. mindig annyit erőlködtem, hogy tetsszek a fiúknak, erre..........ha valaki nevetgél az utcán, egyből úgy érzem, hogy rajtam röhögnek. nem szeretném megölni magam. de mégsem akarok élni, szívem szerint az egész életemet itt tölteném le a szobámban, a gép előtt. semmi sem érdekel. nincs értelme, hogy éljek. nem is vagyok jó tanuló, hogy őszinte legyek, nem is különösebben érdekel, úgyse lesz már sose jó életem, hiába güriznék...a matek meg egyszerűen amúgy is reménytelen. tudom, ezt nagyon......kiábrándító olvasni, de hát ez az igazság....annyira szeretnék már egy fiút, de természetesen egy darab udvarlóm sincsen. barátaim sem. család meg...na, talán az a legkevésbé. apámról nem akarok semmit se írni, de nem vagyok nagy véleménnyel róla. nem érek neki semmit. van egy nővérem még, 25 éves, persze ő is azzal bánt állandóan, ami nekem is a legjobban fáj...azaz, hogy "neki bezzeg az én koromban már volt jópár barátja" meg persze a külsőmmel.

úgy röviden ennyi...fogalmam sincs mit csináljak, hogy kilábaljak ebből...

köszönöm, hogy elolvastad

2011. márc. 22. 19:54
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Sziasztok azóta mi lett veletek? Kérdező veled? Remélem nem ölte meg magát senki, őszintén szólva most én is ugyanebbe a paszba vagyok. De remelem ti azért nem csinaltatok semmit
2022. máj. 26. 13:28
 32/32 anonim válasza:
Ha még aktuális a probléma akkor kérlek szépen írj. Nekem is jól esne elmondani ezeket mert én is ebben a cipőben vagyok. Köszi előre is. Pusziii🤍
2023. szept. 3. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!