Mit kezdjek magammal mert céltalannak tűnik az életem, senki se értsen félre nem öngyilkos akarok lenni, de nem tudom mit csináljak. =/ Ja és még valami! Mit lehetne azzal kezdeni, hogy leszokjak a "kockaságról"? 14/F
Első vagyok. Azt tudom neked mondani, hogy kis célokat tűzz magad elé, így kisebb a bukta esélye. Hirtelen nem lehetsz a társaság középpontja, de apró lépésekkel haladva több barátod lehet. Pl egyik nap kérdezel valamit valamelyik osztálytársadtól. Másnap felemlegetheted, hogy de jó, hogy segített, mert... 3. nap még többet beszélgetsz vele. Ugyanígy a többiekkel.
A lényeg: magától soha nem történik csoda. Tenned kell érte. A csigaházból nem tudod kirángatni a csigát, csak ha ki akar jönni.
Találj más elfoglaltságot odakinn.
Tölts egy délutánt házon kívül, úgy, hogy ne tudj gépezni, zenét hallgatni, telefonoddal babrálni. Unatkozz. Kezdj el gondolkodni az életeden, azon, hogy hol találhatod meg a helyed, milyen jövő vár rád, ha ezt így folytatod, milyen jövőben szeretnéd látni magad, volt-e gyerekkori álmod, valami, amit mindig meg szerettél volna tenni. Találj valami célt, ha elindulsz abba az irányba, már menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!