Öngyilkos akarok lenni, de nem merek?
ez talán túlzás...mert egyszerűen csak meg szeretnék halni. mi a bajom? hogy nincs miért éljek. nincs senki, aki igazán úgy érezném, hogy szeretne. anyámmal vagyok még talán a legjobb viszonyban, apámról inkább nem is nyilatkozok. elegem van, hogy senkinek nem kellek. barátom természetesen nem volt sosem. sosem tartoztam a népszerű lányok közé...és ebből már rohadtul elegem van. mindig annyit erőlködtem, hogy tetsszek a fiúknak, erre..........ha valaki nevetgél az utcán, egyből úgy érzem, hogy rajtam röhögnek. nem szeretném megölni magam. de mégsem akarok élni, szívem szerint az egész életemet itt tölteném le a szobámban, a gép előtt. semmi sem érdekel. nincs értelme, hogy éljek. nem is vagyok jó tanuló, hogy őszinte legyek, nem is különösebben érdekel, úgyse lesz már sose jó életem, hiába güriznék...a matek meg egyszerűen amúgy is reménytelen. tudom, ezt nagyon......kiábrándító olvasni, de hát ez az igazság....annyira szeretnék már egy fiút, de természetesen egy darab udvarlóm sincsen. barátaim sem. család meg...na, talán az a legkevésbé. apámról nem akarok semmit se írni, de nem vagyok nagy véleménnyel róla. nem érek neki semmit. van egy nővérem még, 25 éves, persze ő is azzal bánt állandóan, ami nekem is a legjobban fáj...azaz, hogy "neki bezzeg az én koromban már volt jópár barátja" meg persze a külsőmmel.
úgy röviden ennyi...fogalmam sincs mit csináljak, hogy kilábaljak ebből...
köszönöm, hogy elolvastad
Nem mindenkiét olvastam végig..de,elég volt a kérdést + a történetet hozzá..
Sajnálom ezeket,elszorítja nem csak az én szívem gondolom.:\
Én is sokat gondolkodtam az öngyilkosságon..pedig,aki rám néz,azt hiszi,kb egy nevetgélős,fiatal nő (már inkább,mint kislány ) vagyok..de nem,nekem se könnyű.
Nem tudok sok tippet adni,főleg nem jókat,de próbáljatok apró lépésekben haladni szerintem..legyetek vidámak..akár erőszakkal is vegyétek rá magatokat,hogy igenis,ma mosolyogva indul a reggel..és hidd el,az egész napod is megszépülhet,ha hiszel benne. :)
Sose felejtsétek el,hogy mindenkinek célja van..ti is találjátok meg a tieteket!
Én ismeretlenül is nagy ölelést küldök nektek,és sok kitartást! Legjobbakat!
Kedves kerdezo!
szivesen beszelgetnek veled
hasonloan vagyok en is.
ongyilkos akarok lenni itt akarom hagyni az eletemet de keptelen vagyok megtenni.
van okom ra es nem szeretnem sajnaltatni magamat de
Sziasztok!
Meghatoak a tortenetek es sokban magamra ismerek:/
Én is hasonlo vagyok es ha gondoljátok irjatok privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!