Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkos akarok lenni, de...

Öngyilkos akarok lenni, de nem merek?

Figyelt kérdés

ez talán túlzás...mert egyszerűen csak meg szeretnék halni. mi a bajom? hogy nincs miért éljek. nincs senki, aki igazán úgy érezném, hogy szeretne. anyámmal vagyok még talán a legjobb viszonyban, apámról inkább nem is nyilatkozok. elegem van, hogy senkinek nem kellek. barátom természetesen nem volt sosem. sosem tartoztam a népszerű lányok közé...és ebből már rohadtul elegem van. mindig annyit erőlködtem, hogy tetsszek a fiúknak, erre..........ha valaki nevetgél az utcán, egyből úgy érzem, hogy rajtam röhögnek. nem szeretném megölni magam. de mégsem akarok élni, szívem szerint az egész életemet itt tölteném le a szobámban, a gép előtt. semmi sem érdekel. nincs értelme, hogy éljek. nem is vagyok jó tanuló, hogy őszinte legyek, nem is különösebben érdekel, úgyse lesz már sose jó életem, hiába güriznék...a matek meg egyszerűen amúgy is reménytelen. tudom, ezt nagyon......kiábrándító olvasni, de hát ez az igazság....annyira szeretnék már egy fiút, de természetesen egy darab udvarlóm sincsen. barátaim sem. család meg...na, talán az a legkevésbé. apámról nem akarok semmit se írni, de nem vagyok nagy véleménnyel róla. nem érek neki semmit. van egy nővérem még, 25 éves, persze ő is azzal bánt állandóan, ami nekem is a legjobban fáj...azaz, hogy "neki bezzeg az én koromban már volt jópár barátja" meg persze a külsőmmel.

úgy röviden ennyi...fogalmam sincs mit csináljak, hogy kilábaljak ebből...

köszönöm, hogy elolvastad

2011. márc. 22. 19:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nem mindenkiét olvastam végig..de,elég volt a kérdést + a történetet hozzá..

Sajnálom ezeket,elszorítja nem csak az én szívem gondolom.:\

Én is sokat gondolkodtam az öngyilkosságon..pedig,aki rám néz,azt hiszi,kb egy nevetgélős,fiatal nő (már inkább,mint kislány ) vagyok..de nem,nekem se könnyű.

Nem tudok sok tippet adni,főleg nem jókat,de próbáljatok apró lépésekben haladni szerintem..legyetek vidámak..akár erőszakkal is vegyétek rá magatokat,hogy igenis,ma mosolyogva indul a reggel..és hidd el,az egész napod is megszépülhet,ha hiszel benne. :)

Sose felejtsétek el,hogy mindenkinek célja van..ti is találjátok meg a tieteket!

Én ismeretlenül is nagy ölelést küldök nektek,és sok kitartást! Legjobbakat!

2012. jún. 27. 20:45
 12/32 Alexandra78 válasza:
Én is így érzek nincsenek testvéreim és a szüleim elváltak és szinte le se sz@rnak.Vannak ,,barátaim" akikre leginkább a kétszínüség jellemző.Bár velük vagyok,de a véleményemet vagy bármit amit mondok semmibe veszik.Én sem vagyok népszerű és legkevésbé sem szép.Legbelül mint egy tátongó lyuk lennék csak.Nem akarok élni.de félek a haláltól.Annyira úgyérzem hogy minden reménytelen és írj ha neked jobb lett.
2012. aug. 17. 13:21
 13/32 anonim ***** válasza:
Fura és szomorú látni, hogy ennyi embernek hasonló gondjaik vannak. Én is ugyan ezekkel küzdök. De talán itt a belső elhagyatottság a legrosszabb. Nekem is nap mint nap megfordul a fejemben, hogy öngyilkos leszek. De minden napnak adok egy esélyt. Még mindig várom, hogy jobb lesz...
2012. okt. 22. 11:40
 14/32 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is hasonló problémám van, teljesen elegem van a családomból, totál kivagyok itthon közösítve amióta itt él a hugom barátja nálunk, totál kiborít naponta már minden gondom, bajom... nincs munkám, nincs pénzem, próbálok találni de nem sikerül, teljesen magam alatt vagyok már, itthon ülök csak semmit nem csinálok gép előtt vagyok egész nap szinte, van amikor elmegyek sétálni de barátaim sincsenek, 2-3 akit így facebookon ismerek csak de személyesen nem, 21 éves fiú vagyok és teljesen telhetetlen vagyok... érzékeny ember is vagyok sajnos pedig járok pszihologushoz is a családom miatt is meg ugye volt a kis Szita Bence brutális meggyilkolása na akkor voltam teljesen magam alatt, nagyon megérintett a kisfiú halála, temetésre se tudtam elmenni, megemlékezésre se pedig szerettem volna csak Pesten lakok :( :( na most nem csak Bencéről szeretnék írni, családom teljesen lesz*r engem mert hogy nem dolgozok meg hogy "nem akarok" hugom is nagyon szemét velem...
2013. febr. 3. 23:50
 15/32 anonim válasza:
Mindig ugy beszél velem mint ha ő lenne az úr a háznál lenéző velem sose biztatnak semmi jóra... apám idegbeteg anyám pénzéhes... nincs családi összetartás, család szellem se... tényleg egyre növekszik bennem az a gondolat hogy jobb lenne a túl világon.... regényt írhatnák az "életemről" de nem
2013. febr. 4. 00:07
 16/32 Dpoker válasza:

Szia

Köztünk vagy még?

2014. ápr. 12. 03:42
 17/32 leheletnyielet válasza:

Kedves kerdezo!

szivesen beszelgetnek veled

hasonloan vagyok en is.

ongyilkos akarok lenni itt akarom hagyni az eletemet de keptelen vagyok megtenni.

van okom ra es nem szeretnem sajnaltatni magamat de

2014. nov. 19. 18:18
 18/32 Rocky:3 válasza:

Sziasztok!

Meghatoak a tortenetek es sokban magamra ismerek:/

Én is hasonlo vagyok es ha gondoljátok irjatok privit

2014. dec. 3. 18:59
 19/32 Liaszia válasza:
Nekem mániákus depresszióm van .. több próbálkozásom is volt már életemben. Jelenleg ismét eljutottam egy olyan szintre (22 évesen), hogy erősen gondolkodom azon, hogy véget vetek az életemnek. Senki sem vesz észre ebből most semmit. Mindenkinek mutatom az állarcot de többnyire le is szarnak a "barátaim" is... Nem nagyon keresnek, néha rám írnak fb -n csak úgy a "kötelesség" végett hetente egyszer vagy kéthetente, hogy mizu meg ilyenek ... Apámmal nem beszéltem már vagy 1-2 éve. Anyám csak dolgozik meg el van a világába... semmi nem tűnik fel neki kivéve, hogy "nem tudok mit kezdeni magammal" ... én vagyok a tipikus szar ember a kolonc a kisebbik gyerek... Persze a tesómról ódákat zengenek .. Milyen tökéletes és jó stb stb ... teljesen úgy érzem mint ha én nem is lennék családtag ... Egy senki vagyok, nulla kolonc és hasztalan ... hát ez van, át érzem a problémátokat. Talán ismét elmegyek egy pszichiáterhez. A depresszióm mellett pánikbeteg vagyok, testképzavarom van és étkezési zavarom is... újabban hánytatom magam ... undorító és nem tudom megmondani miért nem tudom leállítani magam... csak megteszem egyre gyakrabban :( Egyre reménytelenebb vagyok...jobb lenne ha vége lenne ... :(
2014. dec. 9. 00:53
 20/32 anonim válasza:
Sziasztok, kivel mi a helyzet pár év eltelte után? Nálam csak rosszabb lett minden, egyre erősebben érzem azt, hogy 2015-öt nem akarom átlépni...új év, új kezdet...ehh egy fenét, csak terhesebb lesz minden napom, a fájdalom nem csökken egy BÚÉK-kal. :( Egy dologra várok, de sajnos viharfelhők gyülekeznek megint felettem, és remélem előbb leszek halott, minthogy érezzem a fájdalmat ismét....
2014. dec. 10. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!