Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkos akarok lenni, de...

Öngyilkos akarok lenni, de nem merek?

Figyelt kérdés

ez talán túlzás...mert egyszerűen csak meg szeretnék halni. mi a bajom? hogy nincs miért éljek. nincs senki, aki igazán úgy érezném, hogy szeretne. anyámmal vagyok még talán a legjobb viszonyban, apámról inkább nem is nyilatkozok. elegem van, hogy senkinek nem kellek. barátom természetesen nem volt sosem. sosem tartoztam a népszerű lányok közé...és ebből már rohadtul elegem van. mindig annyit erőlködtem, hogy tetsszek a fiúknak, erre..........ha valaki nevetgél az utcán, egyből úgy érzem, hogy rajtam röhögnek. nem szeretném megölni magam. de mégsem akarok élni, szívem szerint az egész életemet itt tölteném le a szobámban, a gép előtt. semmi sem érdekel. nincs értelme, hogy éljek. nem is vagyok jó tanuló, hogy őszinte legyek, nem is különösebben érdekel, úgyse lesz már sose jó életem, hiába güriznék...a matek meg egyszerűen amúgy is reménytelen. tudom, ezt nagyon......kiábrándító olvasni, de hát ez az igazság....annyira szeretnék már egy fiút, de természetesen egy darab udvarlóm sincsen. barátaim sem. család meg...na, talán az a legkevésbé. apámról nem akarok semmit se írni, de nem vagyok nagy véleménnyel róla. nem érek neki semmit. van egy nővérem még, 25 éves, persze ő is azzal bánt állandóan, ami nekem is a legjobban fáj...azaz, hogy "neki bezzeg az én koromban már volt jópár barátja" meg persze a külsőmmel.

úgy röviden ennyi...fogalmam sincs mit csináljak, hogy kilábaljak ebből...

köszönöm, hogy elolvastad

2011. márc. 22. 19:54
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Ismerős a helyzet én kb 2 hete vagyok már igy :-( nekem os szar az életem
2015. máj. 1. 19:10
 22/32 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon szar az életem
2015. júl. 2. 20:16
 23/32 kris0316 válasza:
Szia....nekem ugyanez a bajom kb...barataim vannak de engem nem hagynak elni... nem kellek senkinek es elegemvan az eletbol...enis meg akarok halni....
2015. okt. 28. 20:29
 24/32 anonim válasza:
Én is ugyan igy érzek ! :(
2016. febr. 29. 14:14
 25/32 anonim ***** válasza:
Ugyanígy érzek én is. Mindennap arra gondolok, hogy bárcsak véget érne már ez az egész...
2016. máj. 16. 22:31
 26/32 anonim válasza:
Szia.. Nemtudom hogy aktuális e még vagy stb... De nekem is hasonló az élethelyzetem és a gondolkodásom is... Szóval én egy 15 éves meleg fiu vagyok.. Depressziós vagyok.. Utálok felkelni.. Utálok menni bárhova is de sajnos muszaly... énis kimennék legszívesebben egy autó elé.. minden éjjel azt kívánom hogy leálljon a szivem.. egyszerűen utálok élni.. a folytonos veszekedések a családon belül.. Apám leszar teljes mértékben, mintha nemis lenne:,,) Hánytatom magamat, ezen kívül éheztetem is... Várom a halálomat... minden este bőgök szó szerint most is el sírtam magam.. az állandó megjegyzések, bántások (homokos) csak rátesznek az önbizalomhiányomra.. egyszerűen az életem egy hiba egy selejt vagyok.. és nem lesz senkim mert akibe szerelmes vagyok az elkuldott a faszba... Pár napja elájultam az alacson vercukrom miatt.. nagyon megbántam hogy nem haltam meg... Úgy érzem hetek kérdése és rólam fognak beszélni.. de senki ne adja fel!!!!!!!!
2016. dec. 4. 19:36
 27/32 leheletnyielet válasza:
ki hogy van? remelem hogy sokatok itt vannak
2017. jan. 12. 21:03
 28/32 anonim válasza:
Szomorú ilyeneket olvasni. Főleg azt, hogy ennyi ember gondolkozott öngyilkosságon.:( Remélem mára mindannyiótokra rátalált a boldogság! Százszázalékig biztos vagyok benne, hogy vannak akik szeretnek titeket. Ha bármikor megfordul az öngyi a fejetekben akkor gondoljatok arra, hogy milyen rossz lesz annak a szeret titeket. Másik, egyáltalán nem baj ha nincs sok barátotok. Nekem sincs sok, talán 2 de azok igaz barátok akik megértenek és bíztatnak. Sokszor jobb néhány jó barát mint sok hamis. Nem a mennyiség a lényeg úgyhogy nem kell elkeseredni ha nincs sok barátotok! Ne dobjátok el magatoktól az életet.
2017. júl. 4. 16:52
 29/32 MONSTER124 válasza:
100%
Én is meg akkarok halni már meg hoztam ezt a döntést és elfogatam.Ilyen az élet valaki szerencsésnek valaki meg balszerencsésnek születik vagyis én így látom.Az élet annyiszor belém rugót és még fog hogy már nem bírom.Amikkor végre boldog lennék mindig akkor rúg egy jó nagyot belém az élet.Nincsenek barátaim és már nem is kellenek már mindegy nekem.Nem leszek tovább az ember akit az élet meg rúg, akiből viccet csinál, akin nevet.Persze tudom másnak is vannak gondjai de én nem bírom ezt tovább az élet keresen más akivel csinálja ezt, mert velem biztos nem fogja.Ha szerencsém van 1 vagy 2 héten belül már nem fogok élni és ennek örülök.Szerintem ha nem tudtam boldog lenni az életemben eddig akkor nem is fogok.Még valami én is félek de elfogatam és belátam hogy így lesz a legjobb számomra.Eleget szívtam egész életemben még 3 vagy 5-év szívás nem kell tudom hogy mint előbb említett 3 és 5-év múlva úgy is azt mondanám hogy most mért nem öltem meg magam.
2019. szept. 10. 12:44
 30/32 anonim ***** válasza:
úgylátszik megtette mert nem ir vissza !
2020. júl. 30. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!