Öngyilkos akarok lenni?
semmiképpen ne tedd meg! én is nagyon rossz passzban vagyok mostanában. 16 éves vagyok, és én is ismerek sok olyan lányt aki tényleg krva, de nekem van pár barátnőm, akik szintén, mint én, elítélik az olyan lányokat, akiknek csak az a fontos, hogy hogy néznek ki, hány pasival feküdtek le, és melyik buliban kivel smároltak. a te korodban meg szerintem az ilyen viselkedés elég gáz. amilyen te vagy, az a normális. válts iskolát, ha már nagyon nem bírod tovább, de semmiképpen ne tegyél kárt magadban. az meg, hogy hánytatod magad, szintén csak azt jelzi, hogy így, hogy ilyen közegben vagy, kezded te is a külsődet tartani a legfontosabbnak. pedig egyáltalán nem az, hidd el. vannak, és mindig lesznek olyanok akik szeretnek, még ha nem is veszed észre, és ők úgy szeretnek, ahogy vagy. ne hánytasd magad, mert csak rosszabb lesz, bele fogsz betegedni. azt az érzést meg én is ismerem, hogy a barátnőm otthagy, csak, hogy "menőbb" legyen. nekem két legjobb bartnőm kiközösített, és most már mindenki szereti őket az osztályban, engem meg leszarnak. de így is van pár lány, akik befogadtak. mi vagyunk a "lúzerek", az osztály legalja, de nem zavar, mert így is tudok boldog lenni.
beszólnak neked? bántanak is? vagy csak te gondolod úgy, hogy csúnya vagy? kérlek, válaszolj majd :)
és tényleg ne csinálj hülyeséget!! :)
Aki tényleg öngyilkos akar lenni, az nem jelenti be, nem kérdez csak megteszi.
Egyszerűen te csak sajnáltatni akarod magad! Mindenkinek vannak problémái, ennél sokkal de sokkal nagyobbak és azt nézik, hogy tudják megoldani, nem azt hogy hogy tudnának elmenekülni ezek elől!
Szia!
Én is elég hasonló helyzetben voltam 14 évesen, engem kicsináltak az osztálytársaim mind általános, mind középiskolában. Nehéz időszak volt...
A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy pszichológushoz mész. A szüleidnek nem kell tudnia róla, nagyobb városokban (nem tudom, hol élsz), van ingyenes tanácsadás, ahová 25 éves korig lehet járni. Én sem mondtam el otthon.
Később, főiskolán, egyetemen javul a helyzet, hidd el. Ezeken az éveken túl kell esni, rossz, érzelmileg labilis évek, de sokkal jobbak lesznek. Ezekre az emberekre már nem is fogsz gondolni akkor.
Ja, és én elkezdtem még mellette naponta/kétnaponta úszni, sokat javított a hangulatomon, és az önértékelésemen is akkoriban.
Kitartás!
25/F
Én már idősebb vagyok, mint te, de én is keresztül mentem több megpróbáltatáson. És még vár rám néhány...
Fej a fejjel! Én büszke vagyok, hogy soha nem tettem meg azt a végzetes lépést, hanem inkább megoldottam/túléltem valahogy a problémákat.
A hánytatást pedig hagyd abba. Én is voltam bulémiás, és hidd el nekem, ha szép alakot akarsz,akkor inkább mozogj és egyél kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!