Én tényleg ennyire ronda lennék? (kép lent)
A tegnap magyar órán mondatokat elemeztünk. A mondat ez volt: Elmondta, hogy mennyire szép vagyok. Erre az egyik fiú osztálytársam megszólalt, hogy hazudott. Mire a másik: Hát amilyen pocsék...
Lécci írjátok meg a frankót, hogy tényleg ronda vagyok? Vagy csak így akarnak bosszantani?
13,5/L
Szia! (:
Azt nem mondhatom,hogy nagyon szép vagy,mert szerintem átlagos vagy,de azzal semmi baj nincs :D
Tök jó,hogy nincs rajtad smink,mert mostanában minden 13 éves lány sminkeli magát :S
Viszont szerintem jobb lenne a kép,ha nem vágnál arcokat :D mármint ne értsd félre,csak szerintem nem mindenkinek előnyös ez a "szemelhúzós" póz xD
De am,ne hallgas a fiúkra,az is lehet h tetszel nekik és azért mondják ;D
14/L
szerintem tök átlagos vagy,bár ez az osztálytársaid ízlésétől is függhet.pl. engem is mindenki lerondáz a suliban és nem hiszem h csak szivatnak :S
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!