Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én tényleg ennyire ronda...

Ikszdé xD kérdése:

Én tényleg ennyire ronda lennék? (kép lent)

Figyelt kérdés

A tegnap magyar órán mondatokat elemeztünk. A mondat ez volt: Elmondta, hogy mennyire szép vagyok. Erre az egyik fiú osztálytársam megszólalt, hogy hazudott. Mire a másik: Hát amilyen pocsék...

Lécci írjátok meg a frankót, hogy tényleg ronda vagyok? Vagy csak így akarnak bosszantani?

[link]

13,5/L

2011. febr. 12. 16:41
1 2 3 4 5
 21/49 haggyámán ***** válasza:
100%
Őőőm...szép...a gyűrűd... ;Đ
2011. febr. 13. 19:43
 22/49 Lily Aldrin válasza:
78%

:) aranyos:)a 10en éves fiúk elég suttyók tudnak lenni és azt hiszik attól "vagányabbak, hogy oltogatnak valakit, még ha nem is így gondolja. Egy elkezdi, a többi pedig birkamód követi:)

Nyugodj meg, szerintem csinos pofid van, és egyben biztos lehetsz, még pár év, és azok a fiúk olvadozni fognak érted akik most csúfolnak:)

2011. febr. 15. 13:14
 23/49 anonim ***** válasza:
32%

inkább a tanulással foglakozz.. és ne rinyálj... ki sem vagy még fejlődve teljesen..

és a mi még fontos nem a külső az érték, hanem a belső!

2011. febr. 15. 13:53
 24/49 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó: szerintem a kérdésre kéne válaszolni,és nem tudhatod, hogy mennyit tanul. Plusz mér baj az neked, hogyha foglalkozik a külsejével. Nincs agyon festegetve meg semmi. Szerintem szép vagy:)
2011. febr. 15. 14:36
 25/49 A kérdező kommentje:

4,94-es átlagom volt...

Nah jó, akkor megnyugodtam..:)

Uccsó: Soha nem voltam még kifestve :D

2011. febr. 15. 15:41
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

.Nálam szebb vagy, örüljél. xD

De ha mutatnék fotót, akkor nem látszsna, hogy fiatalabb vagyok nálad 5-6 hónappal xD (Igaz, az nem olyan sok idő...)

2011. febr. 15. 17:03
 27/49 anonim ***** válasza:
14%

sztem nem vagy olyan szép :S

átlag alatti, jóval

lehet h azért is szekálnak mert stréber vagy

2011. febr. 15. 17:10
 28/49 anonim ***** válasza:
69%

20/L

Szép vagy! és korodnak megfelelően nézel ki: nem gyerekes és nem is koravén, se nem szétfestett élő Picasso festmény. :)

Jajj a kis kötsögök de utálom az ilyet.

Voltak akik engem is nyaggatta és ezért volt a béka segge alatt az önbizalmam, most már jobb, de nem olyan mint amilyen lehetne.

Azért kezdett el nőni mert ugyebár ahogy idősebb lettem, már sulin kívül is jártam máshova és onnan pozitív visszajelzéseket kaptam a külsőmmel kapcsolatban :)

Ne hallgass rájuk csak szívatnak.

De még vannak olyan gyökerek akik így udvarolnak ennyi idősen... engem 14évesen papírgalacsinokkal dobáltak és amikor panaszkodtam bnőmnek hogy miért bántanak amikor nem is ismernek és most találkozunk először azt mondta h szerinte csak tetszem nekik :D:D

2011. febr. 15. 17:31
 29/49 anonim ***** válasza:
54%

előző vagyok és most olvasom hogy jó jegyeid vannak.

Nah akkor plusz egy indok miért nyaggatnak.

Nekem 2 év kivételével 5 volt az átlagom... nem mindenkinél népszerű ha számokban mérhető hogy vannak nála sokkal jobbak :D:D

2011. febr. 15. 17:33
 30/49 anonim válasza:
100%
szeretnék én így kinézni :)
2011. febr. 15. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!