Én tényleg ennyire ronda lennék? (kép lent)
A tegnap magyar órán mondatokat elemeztünk. A mondat ez volt: Elmondta, hogy mennyire szép vagyok. Erre az egyik fiú osztálytársam megszólalt, hogy hazudott. Mire a másik: Hát amilyen pocsék...
Lécci írjátok meg a frankót, hogy tényleg ronda vagyok? Vagy csak így akarnak bosszantani?
13,5/L
Bevallom, én csak szekálni szerettem volna egy kicsit. Persze, hogy nincs veled semmi gond, csak még fiatal vagy.
Általánosban a viselkedés még gyakorlatilag megegyezik az óvodaival, ott is a fiúk annak a lánynak a haját húzták meg, akik tetszettek neki. (Tapasztalat:))
Szóval ki fogsz kupálódni, és az előttem lévő egyik válaszoló jól mondta, azok fogják a nyálukat érted csorgatni, akik itt kritizáltak.
Igen ez én lennék :)
Hogy képzeltél él?
Mikor annyi idős sem voltam mint te, a fiúk az osztályban mindig piszkáltak, hogy csúnya vagyok.
Eltelt egy pár év, és mire 16-17 lettem, már szólni sem mertek, csak bámultak.
33 vagyok, és talán csinosabb az átlagnál, de még mindig eszembe jutnak az általános évek. Nem volt jó!!!
Ne törődj azzal, amit mondanak a kinézetedről.
Egyébként a képed alapján, minden nagyon rendben van.
Tetszik, hogy nincs rajtad vakolat, és a hajad is szép.
Maradj természetes, és egy pár év múlva megváltozik a fiuk véleménye! Ez tuti.
szia :)
Köszi :)
Olyan jófejek vagytok! :)
Veletek mindent meglehet dumálni :D
GyK család xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!