Ikszdé xD kérdése:
Én tényleg ennyire ronda lennék? (kép lent)
Figyelt kérdés
A tegnap magyar órán mondatokat elemeztünk. A mondat ez volt: Elmondta, hogy mennyire szép vagyok. Erre az egyik fiú osztálytársam megszólalt, hogy hazudott. Mire a másik: Hát amilyen pocsék...
Lécci írjátok meg a frankót, hogy tényleg ronda vagyok? Vagy csak így akarnak bosszantani?
13,5/L
2011. febr. 12. 16:41
11/49 anonim válasza:
nem én, há' én válalom a Fudeprofi-t XD
12/49 anonim válasza:
de feltehetem neked még1szer a kérdést XD
13/49 anonim válasza:
Semmi gond nincs veled, az osztálytársaid csak szivatnak. Nekem is szoktak mondani ilyeneket, de elintézem annyival, hogy "ha nem tetszem, nem kell rám nézni".
14/49 anonim válasza:
nem vagy ronda ikszdé,de mint említettem egy másik kérdésnél leszokhatnál arról hogy más válaszát ismétled és akkor 21 éves korodra vasvilla kell hogy levakard az udvarlókat :D
15/49 anonim válasza:
Nem vagy ronda! Aki rohadt szép, annak is ebben a korban mondják azt, hogy ronda. Ilyenek a fiúk..esetleg szarul esik nekik, hogy nem állsz le velük.
16/49 anonim válasza:
na én mondtam h láwolnak xD remélem már az önbizalmad 70% felett van xD
17/49 anonim válasza:
Nem vagy ronda egyáltalán, csak átlagos. De az nem rossz dolog.
18/49 anonim válasza:
nem vagy ronda :) sztem szép vagy :)
20/L
19/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Igen, mostmár olyan 85-nél tartok :D Kezdem visszanyerni a régi önmagamat :D
68%-os...megígérem, hogy figyelemmel kísérem a tanácsodat, és mindenképp beszerzek egy vasvillát xD
2011. febr. 13. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!