Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy én ilyen...

Miért van az hogy én ilyen szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és nagyon rondának tartom magam.Soha sem volt még barátnőm nincsenek igazi barátaim valószínűleg azért mert ilyen rondasággal nem akarnak barátkozni miért van ez épp velem??
2011. jan. 10. 17:19
1 2 3 4 5
 21/50 böiler ***** válasza:

Jól van szamóca. Látom előre a közös gyermekeinket.

Amúgy ja ja. Ebben van ráció. Viszont én most az ő fejével gondolkodtam. Hiszen mi hímek, nem látjuk az erdőtől a fát. Vagy fordítva?

De te srác, legalább adj valami támpontot. Mit szeretsz csinálni, hol laksz? Vagy valami, aztán valamivel könnyebb lenne segíteni rajtad. :)

2011. jan. 10. 19:33
 22/50 szamóca. ***** válasza:

azért vannak a nők, hogy felvilágosítsák homályos elméteket :DDDD

...csak sokszor nem hisztek nekünk. pedig, kéne.. ^^

2011. jan. 10. 19:40
 23/50 haggyámán ***** válasza:

Szamóca:

Szerintem nála ez nem igazán működne. Már alapból ahhoz nincs önbizalma, hogy barátokat szerezzen. Mert azt hiszi, hogy a külseje miatt nem akarnak vele barátkozni /*Ami persze nincs így*/

Ha eddig ezt nem tudta leküzdeni, ezután se fogja tudni. Akármennyire szépen mondhatjuk neki, hogy menj barátkozni nem fog menni.

Szerintem egy minimális önbizalmat kellene valahogy összekaparnia, utána működne a verziód. :)

2011. jan. 10. 19:42
 24/50 böiler ***** válasza:
Nem szállnék inkább vitába veled. Az hiányzik, hogy az esküvő előtt összevesszünk.
2011. jan. 10. 19:42
 25/50 szamóca. ***** válasza:

haggyámán: nyilván, az az első lépés. de azon a ponton már tuljutott a vitánk, anélkül semmi nem működik.

böiler: csak nyugodtan, birom az erős akaratú pasikat és a békítőszexet:D

2011. jan. 10. 19:44
 26/50 böiler ***** válasza:

haggyámán

Az viszont lehet. Mert akiket ismerek, és visszahúzódóak voltak, azaz sehova nem mentek, én ráncigáltam le őket először kocsmába. Oké, nem nagy dolog, de a kocsmázást követték a koncertek, a házibulik. Szóval ja, kéne egy társaság neki, amelyik kiráncigálja.

2011. jan. 10. 19:45
 27/50 böiler ***** válasza:
Számomra az erős akaratú pasik semlegesek, békítőszexben pedig nem volt részem. Kizáró ok, ugye?
2011. jan. 10. 19:46
 28/50 szamóca. ***** válasza:

majd megtanulod.

nem volt még részed békülősszexben...? ajajj mithagyszki... azért megéri veszekedni:D

2011. jan. 10. 19:51
 29/50 böiler ***** válasza:
Szinte érzem a szánalmat a szemeidben. :D
2011. jan. 10. 19:53
 30/50 szamóca. ***** válasza:

dehogy:D

csak a békülősszex sokáig lételemem volt sajnos... mindegy zet most nem fejtem ki, de hidd el kapcsoaltokat képes összetartani :) ábr semmi értelme, de ezt csak későn veszed észre:D

2011. jan. 10. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!