Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy én ilyen...

Miért van az hogy én ilyen szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és nagyon rondának tartom magam.Soha sem volt még barátnőm nincsenek igazi barátaim valószínűleg azért mert ilyen rondasággal nem akarnak barátkozni miért van ez épp velem??
2011. jan. 10. 17:19
1 2 3 4 5
 1/50 haggyámán ***** válasza:

Hozzáállás kérdése az egész. Ha azt hajtogatod folyton, hogy nincsenek barátaid meg ilyesmi, akkor az is el fog tőled távolodni, aki a barátjának gondolt.

Egyébként nekem az első barátnőm 17 éves koromban volt, és semennyivel se vagyok kevesebb ettől.

2011. jan. 10. 17:25
 2/50 szamóca. ***** válasza:

neked nem azért nincsenek barátaid mert ronda vagy, hanem mert egyzserűen látszik rajtad hogy nem bízol magadban. és hidd el, az emberek kevésbé tudnak szeretni egyolyan embert aki nem tudja szeretni önmagát.

a külső egy dolog, még párkapcsolatban oké indoknak, de a barátok nem ezen múlnak, és egyébként a párkapcsolat sem feltétlen.

2011. jan. 10. 17:31
 3/50 anonim ***** válasza:
50%

15 éves lány vagyok, nem volt még pasim, és ha van 1-2 igaz barátom, de nem is az a lényeg, hanem hogy becsületes maradj, mert most talán a külső számít, de a becsöletesség nagyon fontos lesz majd később... Csajozni a külsővel lehet, de haverkodni nem muszály, én sem a külső alapján barátkozom...

Igaz baráttra meg nincs szükségem, mivel tudom, hogy ha az ember bajban van akkor elsőnek a salyát bőrét menti, az igaz barátot, pedig bajban ismered fel... Csak az a probléma, hogy ilyen nagyon kevés van... Nem bízok meg senkiben, csak azokban akik közel állnak hozzám (család meg ilyenek)

Szerintem meg olyan nagyon ronda nem lehetsz, hogy még haverkodni sem akarnak...

2011. jan. 10. 17:34
 4/50 böiler ***** válasza:

Gondolom a génjeid miatt van. Egyszerű biológia. :)

De, hogy jókedvre derítselek, én sem vagyok az a "minden nő rám mászik" típus, mégis találkoztam egy csodálatos lánnyal. Alacsony, gyönyörű vörös haj, zöld szemek, minden porcikája tökéletes volt. :) Aztán félrekúrt a legjobb barátommal, de ez most lényegtelen. :D

De nyugi. Legyél laza. Miután megcsalt, fogtam magamat, fel a buszra, és pár női telefonszámot összeszedtem. :)

"Szia. XY vagyok, most írtam ötöst a MOSFET-ek működéséből. Belőled egyenlőre csak egy kettest tudnék, segítesz?" Mondjuk volt bennem pia, de 40% megadta. :D

17/F ;)

2011. jan. 10. 17:35
 5/50 anonim ***** válasza:

o.O

Nézd meg Vin Diselt, Jason Statham-et, (ha így írják őket, ha nem, nekem úgy is jó.), stb, stb, stb. Jól néznek ki???

De nem ám!

Mégis a lábaik előtt hevernek a nők.

Egyrészt örülj neki, hogy férfi vagy, szinte bármilyenre formálhatod a tested, nem fognak azon rugózni a csajok, hogy milyen a melled, kicsi, nagy, lóg, nem lóg, milyen hosszú a lábad, milyen a hajad, van-e rajtad két kiló felesleg. Egy kis darabon nem tudsz változtatni.... de mire odajutsz egy lánnyal, addigra már mindegy, mekkora.

Gondolj bele, mennyivel gázosabb lenne ennyi idősen azon siránkozni (mint itt teszik ezren), hogy túl kicsi a cerka... :P

Javasolnám, hogy próbálj meg sportolni, lehet küzdősport, tömegsport, iskolai megmozdulások, akármi. Találhatsz barátokat, javul az önbizalmad, szebb lesz az alakod, és ha a fellépésed határozott, tapadni fognak rád a csajok.

Egyébként a karizma nem a külsőtől függ, láttam én már lányokat visítozni olyan srác után, aki csúnya volt, mint az éjszaka: pattanásos, zsíros hosszú haj, magas, nagy orrú, és vasággyal 20 kiló.

Vagy... Király L. Norbi. Odavannak érte a nők, pedig oooolyan csúúúúnya... :DDD

2011. jan. 10. 17:39
 6/50 szamóca. ***** válasza:

az azért enyhén más szitu ha a média lenyomja a torkukon azt a patkányfejűt, és odavannak érte a nők.

az egyetlen közös pont ebben ott van, hogy megfelelő karakterrel és attitűddel egy csúnyább pasi és lehet háromszor olyan vonzó mint egy "szép" pasi.

2011. jan. 10. 17:46
 7/50 anonim ***** válasza:

Én 16 leszek jövő hóapban, sosem volak igazi barátaim, de az elmúlt egy hónapban sikerült szereznem egy "Legjobb barátot" a sok "Haver" mellé, és ez jó. Ő is azt gondolja magáról h ronda meg dgadt, de szerintem nem az, ha az is lenne akkorsem hiszem hogy ez a barátságot befolásolná. Tedd fel magadnak ez a három kérdést:

-Kellő figyelmet fordítasz a higiéniára?

-Nem vagy bunkó paraszt?

-Nem az a baj hogy mindenkivel haverkodni akarsz, így senkivel sem tudsz?

2011. jan. 10. 17:52
 8/50 böiler ***** válasza:

Szamóca, mondjuk ezt így konkrétan nem hiszem el. Tudjuk nagyon jól, hogy a világban a külső mindenképpen fontosabb mindennél.

De az tény, hogy így ne kezdj mondatot... :D Szóval, hogy ha itt neki állsz sajnáltatni magad, akkor csak egy szokványos szánalmas kis izé leszel. Mért kell mindig szomorkodni? Fel a fejjel.

[link]

Szerinted őket érdekelné az, hogy ha úgymond "rondák"?

Ne hülyíts.

2011. jan. 10. 17:53
 9/50 böiler ***** válasza:
Ja, azt hogy kihagytam. Szerezz egy elektromos gitárt, egy erősítőt, torzító be, hangerő fel, és ahogy jól esik pengesd, zenéld ki magadból azt, amit sz_rnak látsz. Hidd el, nem rossz érzés mikor állsz a szobádban, és elnyomsz egy 'ploited nótát, miközben ugrálsz össze-vissza, mint valami hülye gyerek. :)
2011. jan. 10. 17:55
 10/50 szamóca. ***** válasza:

nem váltható ki minden a kisugárzással és az attitűddel, de klasszikusokat dob egy srácon ha tudja viselni magát.

ez olyan...megmagyarázhatatlan na:D de tényleg, volt olyan srác aki képen nálam egy ilyen 10/3-as, pedig nem vagyok szigorú:D de élőben valahoyg annyira más volt, totál odavoltam érte:DDD mert egyzserűen volt egy olyan kisugárzása ami csak a magabiztos emberek sajátja. felvállalta önmagát, stílusos volt, és ezzel nagyon sok alapvetően 10/6-ost lekörözött, ami pedig már nagyon jó nálam.

2011. jan. 10. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!