Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha teljes mértékben...

Baj, ha teljes mértékben evolúciós alapokon szemlélem az életet?

Figyelt kérdés
Tehát, ha például elhagyom a páromat másért, akkor tulajdonképpen nem történik más, minthogy őt kirostálta a nemi szelekció (legalábbis nálam). Az új partnert viszont alkalmasabbnak találom arra, hogy a génjeimet továbbadjam, és megfelelő utódot nemzzek, így logikus döntés, hogy rá esik a választásom.
dec. 12. 20:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagy skizoid személyiségzavaros véletlenül? Az evolúciós elméletedből csak az emberi érzelmek maradnak ki.
dec. 14. 20:20
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

A szerelem felül fogja írni a logikát. Kivéve ha pszichopata vagy de akkor meg úgysem számít mi alapján választasz.

Volt egy kutyám. Ideálisabb lett volna egy vizsla és szebb és jobb kutyának gondoltam külsőségekben mint az enyémet. Szerettem is volna vizslát de sosem a kutyám helyett. Nem cseréltem volna el egy kutyáért sem. Ha kialakul a kötődés akkor a logika bekerül a fiókba, ha normálisan működő ember vagy.

dec. 15. 03:06
 23/25 A kérdező kommentje:

Mivel a kérdést áthozták ide a természettudományokból, már nem érdekel.

Az utolsó válasz, ami számomra értékelhető volt, a #18-as, az még tényleg tudományos szemszögből íródott.

Szóval nem kérek több választ

dec. 15. 07:44
 24/25 anonim ***** válasza:
37%
Elég baj ha az azutániak sem mondtak neked semmit sem...
dec. 15. 12:42
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem baj.
dec. 26. 12:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!