Abortuszom lesz. Rossz ember vagyok?
"Ha elveteted akkor meg azzal kell elszámolnod, hogy jött egy lélek, aki le akart születni"
De ez... akkora faaszság, hogy elvenném tőled a szavazati jogot.
Igen, mert a szavazati jog csak bizonyos vallás híveit illeti meg. Aki másban hisz annak nem jár...Mit akarsz még elvenni attól, aki nem abban hisz mint te? Látom, nem sikerült tanulni a 20. sz történelméből.
De te szavazzál csak nyugodtan...
Nem vagy rossz ember.
Van olyan helyzet, amikor nem lehet felelősséggel vállalni egy gyereket.
Tudom, milyen ez, nekem végül nem lett abortuszom, de szörnyű volt a gondolat.
Biztos, hogy elvetetjük, mert nem akartunk még gyereket vállalni. Nem tudunk még gyereket vállalni..
Szóval a kérdés nem az, hogy elvetessem e. Hanem, hogy ettől rossz ember vagyok e. Köszönöm azoknak, akik erre válaszoltak.
Ügyesen támogatjuk ezzel a "nem kell több fehér ember" mantrával az iszlám és hasonló fanatizmusok elterjedését. Jó is lesz, mikor végül nem marad europid. De persze mint tudjuk csak az europid rassz veszélyes a bolygóra...
Csak úgy érdekességből kérdezem, egy monogám házasság max 4 gyereke vagy tizenkét asszonytól, asszonyokként 12 gyerek növeli jobban a bolygó lakosságát?
Pedig szépen leírtam. Európában és az Egyesült Államokban a fehér lakosság gyerektelenségét célozzák az erőszakos abortusz kampányokkal.
Próbálnád meg egy muzulmánnak megmondani, hogy "figyi, ne legyen gyereked". Ennek a következményeit már jól tapasztaljuk. Érdemes összefüggésükben szemlélni a dolgokat, nem darabjaira szedve. A világ nem lesz érthetőbb a szemellenzősök kedvéért sem...
Szerintem ebbe senkinek sincs joga beleszólni.
Csak egy kérdés, ha tényleg amiatt aggódsz leginkább, hogy valaki szemében ez "gyilkosság": megszülni és örökbeadni nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!