A kőszívű ember fiaiban kinek mi az mbti-je?
Baradlayné: ESFJ? ENFJ? ISFJ? INFJ?
Ödön: ENFP? ESFJ? ENFJ?
Richárd: ESFP?
Jenő: INFP?
Rideghváry: ESTJ? ESTP?
Alfonzin: ESTP?
Edit: ISFJ? ISFP?
Aranka: ENFP? ENFJ?
Tallérosy Zebulon: INFP? ENFP? ESFP?
Kazimir: ESTJ? ENTJ?
3
"A Myers–Briggs-típuselmélet pszichológiai típuselmélet a Myers–Briggs-típusindikátor (MBTI) nevű személyiségteszt alapján dolgozták ki; ez utóbbi tesztet a második világháború éveiben állította össze Carl Gustav Jung munkásságát is felhasználva Katherine Briggs és lánya, Isabel Myers."
Ha kicsit tovább keresel, azt is le szokták írni, hogy az MBTI-bohóckodásnak, a Myers-Briggs elméletnek semmilyen tudományosan alátámasztott alapja nincs, teljesen légből kapott. Annyira valid, mint a napi horoszkóp.
"Nem szakmai körökben nagy népszerűségnek örvend, ám széles körű tudományos konszenzus van róla, hogy nem megalapozott feltételezéseken nyugszik, így áltudomány."
6
Oké..De csupán csak azt akartam bemutatni,hogy mi is ez MBTi.Olyant nem írtam,hogy engem ez az emberek;Entsf meg Qrtt..stb. kódnevekkel történő besorolása különösebben érdekelne.Vagy egyetértenék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!